Muuttajan pakettien jako jatkuu tauon jälkeen

Kaupunki tarjoaa uusille asukkailleen muuttajan paketin, jonka voi noutaa Kouvola-postikorttia vastaan omasta lähikirjastosta.

Kouvolan kaupungin muuttajille kirjastojen kautta jaettavien Tervetuloa Kouvolaan -pakettien jako on ollut koronavirusepidemian vaikutusten vuoksi keskeytyneenä maaliskuusta 2020 alkaen. Poikkeuslain voimassaoloajan kirjastot olivat kokonaan suljettuina eikä paketteja niin ollen voitu jakaa. Poikkeustilan päätyttyä kirjastot ovat avautuneet kesäkuussa, mutta pakettien jako on viivästynyt edelleen osoitteiden hankintaan liittyvistä syistä.

Muuttajan pakettien jakoa jatketaan nyt lokakuussa ja muuttajat voivat noutaa niitä entiseen tapaan kotiin lähetettävää Tervetuloa Kouvolaan -postikorttia vastaan Kouvolan pääkirjastosta sekä Haanojan, Korian, Kuusankosken, Myllykosken, Jaalan ja Valkealan kirjastoista. Helmi-elokuussa 2020 muuttaneille postitetaan kortit kahdessa erässä ja syyskuusta eteenpäin normaalissa aikataulussa noin kuukauden päästä muuttoajankohdasta kun väestötiedot on päivittyneet. Kannattaa siis seurata postiaan ja noutaa kirjastosta kattava infopaketti.

Esitteitä ja etuja samassa paketissa

Paketti sisältää esitteitä ja tietoa palveluista. Mukana on myös etukortti, jonka kupongeilla uudet asukkaat voivat osallistua paikallisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin. Etuja tarjoavat Kymi Sinfonietta, Kouvolan Teatteri, Poikilo-museot, kaupungin uimahallit, KooKoo, Kouvot ja KPL sekä Kouvolan ravirata. Yhteistyökumppanien etujen käytössä tulee huomioida mahdolliset koronavirusepidemiaan liittyvät rajoitukset.

 Myös Kouvolan seurakunta on ollut mukana yhteistyössä.

Muuttajan paketin hakeneet osallistuvat vuosittain arvontaan, jossa palkintona on tablettitietokone.

Uusien asukkaiden tervetulojuhla

Vuosittain järjestetty tervetulojuhla siirtyy pidettäväksi ensi vuoden keväällä 2021 koronavirusepidemian takia. 

Katso lisää kouvola.fi/muuttajalle

Sivun alkuun