Miten sinä voit? Vastaa hyvinvointikyselyyn

Millainen on ollut hyvinvointisi kuluneen vuoden aikana? Mitä kestävä elämäntapa merkitsee sinulle arjessasi? Kouvolan kaupunki haluaa vahvistaa asukkaidensa hyvinvointia ja kuulla kuntalaisten kokemuksia omasta hyvinvoinnista. Kaiken ikäisille asukkaille avoin hyvinvointikysely on auki 20.11.-3.12.2023 kaupungin verkkosivuilla.

Kaupunki seuraa asukkaiden hyvinvoinnin kokemista vuosittain kyselyllä, jolla on vaihtuva teema. Tänä vuonna peruskysymysten lisäksi kysytään kestävään elämäntapaan liittyvistä arkisista valinnoista.

Kaikille avoimeen hyvinvointikyselyyn voi vastata 20.11.-3.12.2023 kaupungin internetsivulta kouvola.fi/kyselyt. Kyselyyn voi vastata myös täyttämällä paperilomakkeen kirjastoissa, Porukkatalolla, monikulttuurikeskus Saagassa ja neuvontapiste Moonassa Kohoa-keskuksessa.

Kyselyllä kootaan tietoa kaupungin eri alueilta väestöryhmittäin. Vastauksia käytetään suunniteltaessa uusia ja kehitettäessä nykyisiä asukkaiden hyvinvointiin liittyviä palveluita. Tulokset esitetään vuosittaisessa Hyvinvointikertomuksessa, jossa kerrotaan kuntalaisten hyvinvoinnin tilasta. Tietojen pohjalta valitaan vuosittaiset painopistealueet, joihin Kouvolan kaupunki kohdistaa terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen toimia. Kyselyn yhteenvetoraporttiin voi tutustua myös kyselyn verkkosivulla.

Lisätietoja:

Tarja Alamattila, hyvinvointikoordinaattori, puh.  020 615 7483, tarja.alamattila@kouvola.fi

Sivun alkuun