Mielessä tuulee – huomio mielen hyvinvointiin

Toppatakkiin pukeutunut, poninhäntäpäinen nainen on reppu selässään syksyisessä kuusimetsässä. Laskevan auringon valo siivilöityy kuusten oksien läpi.

Mielen hyvinvointi on meidän kaikkien oikeus. Maanantaina 24.4 klo 15–17.30 vietetään Kouvolassa Mielessä tuulee -tapahtumaa kaikille avoimessa kohtaamispaikka Pointissa, Hansakeskuksen toisessa kerroksessa. Tapahtuma on maksuton ja suunnattu kaikille kuntalaisille.

Tapahtuman tarkoituksena on lisätä tietoisuutta mielenterveydestä, toimijoista mielenterveysasioiden ympärillä sekä keinoista vahvistaa mielenterveyttä ja mielenhyvinvointia. Tapahtumassa on mukana useita eri toimijoita sekä mielenkiintoisia luentoaiheita, kuten miten selättää epäonnistumisen pelko, turvallisuus lähisuhteissa, rahapelaamisen kokemuspuheenvuoro, luento itsemyötätunnosta jne. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa.

Mielessä tuulee –tapahtuma on avoin ja maksuton tapahtuma kaikille kuntalaisille. Haluamme omalta osaltamme lisätä hyvinvointia, tiedottaa apu- ja tukipalveluista sekä kannustaa ottamaan rohkeasti huoli puheeksi silloin, kun huomataan että mielessä tuulee.

Osana isompaa Mielessä tuulee –tapahtumaa järjestetään lapsiperheille samana päivänä 24.4 klo 10-12 Hyvinvointiaamu Nupa nuorten paikassa (Kouvolankatu 28).

Lisätietoja:
Laura Sillanpää, ehkäisevän päihde- ja mielenterveystyön koordinaattori / Kouvolan kaupunki laura.sillanpaa@kouvola.fi
Pilvi Matikkala, ohjaaja, kuntouttava työtoiminta / Kouvolan Kipinä ry., pilvi.matikkala@kouvolankipina.fi

Sivun alkuun