Markkinavuoropuhelu monitoimiareenasta verkossa 20.1. klo 13

Kouvolan kaupungin Tilapalvelut kutsuu rahoittajat, rakennusalan yrittäjät ja urheiluseurat suunnitteilla olevasta monitoimiareenasta käytävään markkinavuoropuheluun. Tilaisuus järjestetään perjantaina 20.1. klo 13-15.00 Teamsissa.

Kouvolan kaupunki suunnittelee keskustan urheilupuistoon uutta monitoimiareenaa. Kyse on suuresta sisäliikuntatilasta, jossa on katsomo. Monitoimihalli sijaitsisi Kouvolan yhteislyseon ja jäähallin välissä, nykyisen yleisurheilukentän kohdalla.

Toiveena olisi, että hallissa voitaisiin tarvittaessa järjestää myös konsertteja, kongresseja ja messuja, pääpaino olisi kuitenkin liikunnan harrastustoiminnassa ja kilpailutapahtumissa. Kaupungin ykköstavoitteena on, että monitoimihallin omistaisi kokonaan ulkopuolinen kiinteistöosakeyhtiö tai kiinteistösijoittaja.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan alustavista suunnitelmista ja ideoimaan yhdessä uutta. Kouvolan kaupungilta mukana toimitilajohtaja Katja Ahola, rakennuttajapäällikkö Pia Rajala ja liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen.

Ilmoittadu 19.1. mennessä.

Sivun alkuun