Kymenlaakson liikunta jakaa avustuksia liikunta- ja urheiluseuroille nuorten palkkaamiseksi kesätöihin

Neljä nuorta katsoo kameraa ja nojaa frisbeegolfkoriin

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän erityisavustuksen turvin Kymenlaakson liikunta voi jakaa kesätyörahaa seuroille 140 nuoren työllistämiseksi.

Kymenlaaksolaiset liikunta- ja urheiluseurat voivat hakea avustusta 15–29 -vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten työllistämiseksi Kymenlaaksossa 1.4.-30.9.2023 väliselle ajalle.

Kun palkattavien apuohjaajien avulla voidaan lisätä ryhmiä ja ryhmissä yksilöllistä ohjausta ja huomiota, lisätään lasten ja nuorten fyysistä aktiivisuutta ja liikunnallisuutta sekä toiminnan laatua.

Palkkatuki on 700 €/nuori sisältäen sivukulut. Työllistettävän kokonaistyöaika tulee olla vähintään 2 viikkoa, 5-6 tuntia päivässä. Työsuhde voi muodostua lyhyistäkin pätkistä. Samalla seuralla voi olla useampikin nuori työllistettynä tällä tuella, mikäli rahoitusta riittää.

Tukeen sisältyy maksuton peruskoulutus palkattaville nuorille sekä seuroille. KymLi voi tarjota rahoituksen turvin lisäksi räätälöityä koulutusta seurojen tarpeiden mukaan.

Kesätyöntekijöistä kiinnostuneiden seurojen on jätettävä hakemus viimeistään sunnuntaina 9.4.2023 mennessä Kymenlaakson Liikunnan verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Sivulla on myös tarkemmat ohjeet hakuehdoista ja -prosessista.

Lisätietoja:

KESÄTYÖ | Kymenlaakson Liikunta ry (kymli.fi)

Kymenlaakson Liikunta ry:n toiminnanjohtaja Tommi Lehtinen, puh. 040 5826 706

Sivun alkuun