Kouvolan nuorisovaltuusto järjestää itsenäisyyspäivän gaalan nuorille

Kouvolan nuorisovaltuusto järjestää kouvolalaisille nuorille juhlallisen gaalan 1.12.2023 kaupungin talolla. Gaalaan on kutsuttu 13–28 -vuotiaita nuoria ympäri Kouvolaa. Kutsuja on lähetetty kaikkiin Kouvolan alueen yläkouluihin, lukioihin ja ammattikouluihin yhteensä noin 300. Tapahtumaa on järjestetty yhteistyössä Kouvolan kaupungin nuorisopalveluiden kanssa.

Nuorisovaltuustolla on erillinen työryhmä, joka keskittyy tapahtumien järjestämiseen kouvolalaisten nuorten iloksi. Työryhmän puheenjohtaja Niko Varelius kommentoi: “Gaala on perinteisesti pitkä prosessi; suunnittelutyö alkaa alkuvuodesta ja päättyy vasta silloin, kun tapahtuma alkaa. Tänäkin vuonna gaalaa järjestämässä olevat nuorisovaltuutetut ovat osoittaneet suurta ammattitaitoa, ja sitkeyttä eri prosessivaiheiden alla. Tapahtumasta tulee jälleen hieno ja mahtava, sekä nuorten tyylillä juhlallinen.”

Illan aikana on luvassa tanssia, musiikkia ja hauskaa yhdessäoloa. Tänä vuonna gaalassa on painostettu paikallisiin esiintyjiin: musiikista vastaavat Lyseon KYL All Stars, duo Anni Vesterinen & Aada Leminen, Emmi-Orvokki Hälikän vaskipuhallin duo ja Kuokka x Klass. Loppuillan meiningistä vastaa DJ.

Gaala järjestetään Kouvolan kaupungintalolla perjantaina 1.12.2023 klo 18.00-22.00 (ovet aukeavat klo 17.30).

Lisätietoja:

Nuorisovaltuutettu Niko Varelius, puh. 040 1824 378. Niko.Varelius@student.eduko.fi

Nuorisovaltuuston ohjaaja: Antti Leminen puh. 020 615 6048. antti.leminen@kouvola.fi

Sivun alkuun