Konserttiin Tykkimäelle tai kesäleirille? Kaupunkiseikkailuun vai Linnanmäelle? Nuorisopalvelut järjestää monipuolista kesälomatoimintaa 12-29 -vuotiaille

Nainen pelastusliivit päällä suplautailemassa. Kuvan edustalla maljakossa kesäkukkia.

Nuorisopalvelut järjestää niin maksullista kuin maksutontakin kesälomatoimintaa kouvolalaisille 12-29 –vuotiaille nuorille. Monipuolisesta kattauksesta löytyy jokaiselle jotakin. Paikan voi käydä ostamassa kätevästi ennakkoon nuorisopalveluiden verkkokaupasta tai ilmoittautua maksuttomiin toimintoihin.

Retket ja tapahtumat

  • School´s Out 4.6. Koulujen päättäjäisbileet Tykkimäen huvipuistossa katetulla Huvilavetilla klo 17.00–21.00. Esiintyjinä KAIP, CLEDOS ja KASMIR. Tapahtuma on ilmainen, ikärajaton ja päihteetön.
  • Kesäretki Linnanmäelle 7.6. 12–29-vuotiaille, hinta: 38 € per hlö, sis. rannekkeen ja matkan
  • Amazing Kouvola Race 11.6. Kaupunkiseikkailu 13–17-vuotiaille. Seikkailu sisältää erilaisia rasteja reitin varrella eri puolella Kouvolaa. Osallistuminen tapahtuu pareittain ja polkupyörillä liikkuen. Parhaat palkitaan!

Päiväleirit

  • Kohti kesää, Valkealan päiväleiri Spesiaali 6.–10.6. Valkealan NuortenTalo, 11–13-vuotiaille. Ohjelmassa mm. improvisaatiota, höntsäilyä, kokkailua ja pelejä.
  • ”Ooppa luova!” –päiväleiri 13.–16.6. Kuusaan NuortenTalo, 12–17-vuotiaille. Viikon aikana tutustutaan erilaisiin luoviin menetelmiin aina kankaan ja paperin värjäyksestä esiintymisjännitykseen. Opitaan tekemään asioita ryhmässä ja itsenäisesti ja harjoitellaan ilmaisemaan tunteita luovilla tavoilla.
  • Mini-Sport 29.6.–1.7. SporttiTalo Lehdokki, 13–18-vuotiaille. Päiväleiri sisältää erilaisia urheilulajeja SporttiTalolla ja lähiympäristössä esim. kupla futista, jousiammuntaa, uintia, salibandyä kaupunkisotaa ja koripalloa. Perjantaina pidetään ”päättärit” Tykkimäen saunalla suppaillen, saunoen, uiden ja makkaraa paistaen.
  • Mega-Sport 4.–8.7. SporttiTalo Lehdokki, 13–18-vuotiaille. Päiväleiri sisältää erilaisia urheilulajeja SporttiTalolla ja lähiympäristössä esim. kupla futista, jousiammuntaa, uintia, salibandyä, kaupunkisotaa, Kin-Ballia, frisbeegolfia, kuntonyrkkeilyä ja koripalloa. Perjantaina pidetään ”päättärit” Tykkimäen saunalla suppaillen, saunoen, uiden ja makkaraa paistaen.

Yöleirit

  • Saaramaan Selviytyjät 13.–16.6. Saaramaan leirikeskus, 13–17-vuotiaille, hinta 70 € per hlö. Perinteisen leiriohjelman (mm. saunomista, uintia ja leiriolympialaiset) lisäksi suppailua, Kin-Ballia, kaupunkisotaa, jousiammuntaa ja kuplafutista.
  • Mystis –leiri 20.–23.6. Saaramaan leirikeskus, 13–17-vuotiaille, hinta 70 € per hlö. Perinteisen leiriohjelman (mm. saunomista, uintia ja leiriolympialaiset) lisäksi mysteeritehtäviä, taidetta, ilmaisutaitoa.

Lisätietoja:

Kesäloman tarkempi ohjelma sekä verkkokauppa nuorisopalveluiden verkkosivulla

Virpi Nokkala, nuoriso-ohjaaja, nuorisopalvelut, puh. 020 615 8400, etunimi.sukunimi@kouvola.fi
www.nuortenkouvola.fi

Sivun alkuun