Joulumieltä ja Kouvola tutuksi kaupungin joulukalenterien välityksellä

Iloisia henkilöitä ryhmäkuvassa tonttulakit päässä

Joulutunnelmaan voi tänä vuonna virittäytyä kaupungin viestinnän, Poikilo-museoiden ja Kouvolan kirjaston toteuttamien kalentereiden välityksellä.

Kurkistuksia kaupungin palveluihin ja jouluvalmisteluihin

Kouvolan kaupungin viestinnän ja VisitKouvolan toteuttaman joulukalenterin luukut aukeavat joka aamu klo 7 Kouvolan kaupungin Facebook– ja Instagram-tileillä. Ensimmäistä kertaa toteutetun kalenterin luukuissa kurkistetaan kaupungin työntekijöiden ja yksiköiden jouluvalmisteluihin ja työtehtäviin, saadaan jouluisia vinkkejä ja virittäydytään joulutunnelmaan.

Päivän kalenteriluukun näkee myös kouvola.fi etusivulla, sivun alalaidan sosiaalisen median nostoissa.

Kouvolan historiasta kertova joulukalenteri

Poikilo-museoiden julkaisemassa joulukalenterissa pääsee tutustumaan Poikilo-museoiden esinekokoelmaan. Joulukalenteri kuljettaa päivittäin muistoihin menneestä ja tuo esineitä nähtäväksi. ”Paketteja Poikilon kokoelmista” nimisen joulukalenterin ensimmäinen ”paketti” on 1.12. julkaistu kuukauden valokuva Kuukauden kuva: joulukuu 2023 – Poikilo

Joulukalenteri toteutetaan Poikilo-museoiden Instagramissa sekä Facebookissa. Sosiaalisen median julkaisut näkyvät pienellä viiveellä myös Poikilo-museoiden kotisivujen etusivulla Poikilo-museot – Poikilo.

Kuunnelma kirjaston joulukalenterissa

Jo vuosia ilahduttanut Kouvolan kirjaston joulukalenteri on tänä vuonna kuunnelma, jossa kirjaston maailmaan liittyvä tarina etenee jännittävissä tunnelmissa luukku kerrallaan kohti aattoa. Kuunnelman on kirjoittanut kuusankoskelainen kirjailija Elina Aaltonen. Rooleissa kuullaan kirjaston henkilökuntaa.

Kirjaston joulukalenteria voi seurata Kouvolan kirjaston Facebookista sekä Instagramista. Kalenterin tarina on myös tekstitetty.

Kouvolan Veden joulukalenteri ilahduttaa yllätysarvonnoilla

Kouvolan kaupungin tytäryhtiöistä Kouvolan Vedellä on oma joulukalenterinsa yhtiön verkkosivuilla. Luukuista saa lisätietoa vesihuollosta pienen visailun kautta. Osassa luukuista on arvontaa.

Sivun alkuun