Hallintosihteerien tiimille Vuoden viestintäteko -palkinto

Ensimmäinen Vuoden viestintäteko -palkinto myönnettiin konsernipalvelujen hallintosihteereiden tiimille. Kunniamaininnat saivat sisäilma-asiantuntija Reijo Pesonen ja toimistosihteeri Mervi Suomalainen.

Yhtenä Kouvolan viestintä- ja markkinointiohjelman tavoitteena on kaupunkiorganisaation viestintäkyvykkyyden vahvistaminen.​ Tähän liittyen kaupungin Viestintä ja VisitKouvola -yksikkö lanseerasi Vuoden viestintäteko -tunnustuksen. Palkinto myönnettiin nyt ensimmäisen kerran. Palkitsemistilaisuus pidettiin kaupungintalolla torstaina 30.11.

”Kouvolan kaupungilla jokainen työntekijä viestii. Viestimme esimerkiksi asiakaspalvelu- ja esiintymistilanteissa, kaupungin viestintäkanavissa sekä työyhteisön sisällä. Pienimuotoisen huomioinnin myötä halusimme tuottaa hyvää mieltä ja nostaa esiin viestinnän arvoa organisaatiossamme”, kertoo viestintä- ja markkinointipäällikkö Kirsi Vainio palkinnon taustoista.

Vuoden viestintäteko: koulutukset koko henkilöstölle

Raati päätti palkita Vuoden viestintäteko -palkinnolla hallintopalveluiden tiimin: hallintosihteeri Johanna Andersson, hallintosihteeri Virpi Autiomäki, hallintosihteeri Eeva Forsström, hallintosihteeri Maarianna Hietamies, hallintosihteeri Tiina Joutjärvi, hallintosihteeri Kirsi Kaalinpää, hallintosihteeri Auli Kohonen, asianhallintapäällikkö Satu Kulonen, hallintosihteeri Arja Mikkola-Lehtinen, hallintosihteeri Minna Pesonen, hallintosihteeri Heli Pykälistö ja hallintosihteeri Pirjo Ärling.

Tiimi on yhdessä ideoinut ja laatinut koko henkilöstön käyttöön Dynasty-asianhallintajärjestelmän uudet saavutettavuusvaatimukset täyttävät kirjalliset ohjeet, niihin tekstitetyt opastusvideot sekä järjestänyt avoimia kyselytunteja tietojärjestelmään liittyen. Tehty viestintätyö palvelee koko kaupunkiorganisaatiota ja viimekädessä kuntalaisia.

Raati kiittelee erityisesti tiimin yhteishenkeä ja epämukavuusalueelle uskaltautumista. Uuden asian opettelu ja pelkojen voittaminen on aina arvostettavaa. Viestintä vaatii heittäytymistä!

Kunniamaininnat sisäilma-viestinnästä ja maaseutupalveluiden uutiskirjeistä

Raati päätti antaa lisäksi kaksi kunniamainintaa – sisäilma-viestinnästä ja maaseutupalveluiden uutiskirjeistä.

Sisäilma-asiantuntija Reijo Pesonen on tunnettu tehokkaasta sisäilma-asioiden hoidosta, jossa viestinnällä eri osapuolten välillä on keskeinen rooli. Raati huomioi Pesosen monipuolisen viestinnän, joka ulottuu yksiköistä koteihin ja altistuneille. Hän on paitsi tiedonvälittäjä myös aktiivinen toimija, ongelmakohteissa nopeasti reagoiva, joka tilaa välittömästi tarvittavat tutkimukset ja korjaukset. Työ on noteerattu myös valtakunnallisesti ja se on tuonut paljon hyvää Kouvolan maineelle. Reijo Pesonen toteuttaa Kouvolan kaupungin viestintä- ja markkinointiohjelmaa tekojen kautta.

Toimistosihteeri Mervi Suomalainen on ansainnut tunnustuksen Maaseutupalvelujen uutiskirjeiden laadusta ja saavutettavuudesta. Uutiskirjeet ilmestyvät säännöllisesti ja ovat sisällöltään selkeitä. Uutiskirjeet ovat saaneet positiivista palautetta niin viljelijöiltä kuin yhteistyökumppaneilta. Uutiskirjeet ovat myös Kouvolan visuaalisen ilmeen ja saavutettavuusvaatimusten mukaisia.

Palkitut ja raati yhteiskuvassa. Palkitsemistilaisuudessa juotiin kakkukahvit ja jaettiin palkinnoksi kunniakirjat sekä Kouvolan pr-tuotteita.

Esitykset palkittavista saatiin henkilöstöltä

Viestintä ja VisitKouvola -yksikkö pyysi kaupungin henkilöstöltä esityksiä Vuoden viestintäteko -palkinnon saajiksi. Ehdotuksia saatiin kymmenen.

Valinnan suoritti raati, johon kuuluivat viestintäasiantuntija Tarja Hurtta, viestintäasiantuntija Samu Gråsten, henkilöstösuunnittelija Ninni Kurko-Seppänen, viestintäasiantuntija Sanna Laukkanen, viestintäasiantuntija Susanna Toikander, perusopetuksen lehtori Pasi Töytäri sekä viestintä- ja markkinointipäällikkö Kirsi Vainio.

Lisätietoja

Viestintä- ja markkinointipäällikkö Kirsi Vainio, p. 020 615 5885, kirsi.vainio@kouvola.fi

Sivun alkuun