Bändikilpailulla etsitään nuoria kouvolalaisia kykyjä musiikin tähtitaivaalle

Kilpailu huipentuu elokuussa järjestettävään tapahtumaan, jossa yleisö pääsee äänestämään voittajan. Palkintona on oma musiikkivideo ja äänitallenne.

Kilpailuun odotetaan eri musiikkityylejä edustavia ryhmiä, jotka esittävät joko oman tai lainatun cover-kappaleen. Bändin kokoa ei ole rajattu. Kilpailu on tarkoitettu 12–29-vuotiaille kouvolalaisille, Kouvolasta kotoisin oleville sekä lähialueen nuorille.

Viisi parasta bändiä pääsee mukaan Kuusankoskitalolla lauantaina 26.8.2023 järjestettävään tapahtumaan ja esiintymään ulkonäyttämöllä. Voittaja ratkaistaan tapahtuman aikana yleisöäänien perusteella.

Voittanut bändi pääsee tekemään voittajakappaleesta musiikkivideon ja äänitallenteen. Lisäksi he pääsevät esiintymään NuortenPaikkaan Kouvolan keskustassa.  

Tapahtuman aikana tullaan kuulemaan ja näkemään muutakin musiikkiin liittyvää mukavaa koko perheelle. Tapahtuman muut esiintyjät ja ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Bändikilpailun järjestää Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä kulttuuripalveluiden ja tapahtumatalojen kanssa.

Ilmoittaudu mukaan!

Kilpailuun ilmoittaudutaan lähettämällä kilpailukappale nuoriso-ohjaaja Antti Lemiselle sähköpostitse tai WhatsApp:n kautta 31.5. mennessä. Viestin yhteyteen liitetään seuraavat tiedot: bändin nimi, esiintyjien nimet, ryhmän yhdyshenkilön yhteystiedot, taustatietoja bändistä ja soittajista sekä kuinka bändi aloitti toiminnan. Mikä innosti osallistumaan kilpailuun?

Bändikilpailun säännöt Nuorten Kouvola -verkkosivulla.

Lisätietoja:

nuoriso-ohjaaja Antti Leminen, antti.leminen(at)kouvola.fi, 040 849 2929

kulttuurituottaja Helena Jetsu, helena.jetsu(at)kouvola.fi, 040 077 5681

kulttuuritalojen tuotantopäällikkö, Aija Matero, aija.matero(at)kouvola.fi, 0400 966 470

Sivun alkuun