Asukaskysely kouvolalaisille kaupungin teknisistä palveluista – vastata voi 12.8. asti

Mies istuttaa kukkia

Kouvolan kaupunki on avannut verkkokyselyn asukkaille kaupungin yhdyskuntateknisistä palveluista, mukaan lukien vesihuolto. Kysely on avoinna 12.8.2024 asti, ja sen tavoitteena on kerätä asukkaiden mielipiteitä mm. katujen, puistojen ja liikuntapaikkojen kunnosta sekä kunnossapidosta.

Kouvolan kaupungin yhdyskuntatekniikka hakee kyselyssä asukkaiden mielipiteitä muun muassa jätehuollosta sekä katujen ja pyöräteiden kunnosta, niiden katuvalaistuksesta ja kunnossapidosta sekä puistojen ja leikkipaikkojen hoidosta. Samalla voi vastata myös liikuntapaikkojen hoitoon liittyviin kysymyksiin.

Kuntalaisten mielipidettä kysytään myös siitä, millä toimenpiteillä katuympäristön tai puistojen viihtyisyys kuntalaisen mielestä paranisi. Lisäksi kysytään, mihin tai minkälaisiin viheralueisiin kaupungin kannattaisi jatkossa panostaa.

Kouvolan kysely on osa FCG Finnish Consulting Group Oy:n toteuttamaa valtakunnallista kyselyä, joka toteutetaan 28 kaupungissa ja kunnassa. Eri paikkakuntien tuloksista laaditaan vertailutaulukko, joka julkaistaan elokuussa.

Kouvolan yhdyskuntateknisistä palveluista on tehty kysely useana vuonna aikaisemminkin. Edellinen kysely toteutettiin vuonna 2022. Kaupunki haluaa seurata säännöllisesti asukkaiden mielipiteitä, siksi kyselyitä toistetaan tiheästi.

Kyselyn järjestäjä (FCG) arpoo kaikkien vastanneiden kesken 3 x 50 euron lahjakortteja. Kouvolalaisten vastaajien kesken arvotaan lisäksi 5 kpl Kouvola-aiheisia palkintoja.

Kyselyyn voi vastata verkkosivuilla www.kouvola.fi/kyselyt olevasta linkistä.

Suora linkki kyselyyn: Yhdyskuntatekniset palvelut -tutkimus: Webropolilla luotu kysely (webropolsurveys.com)

Lisätietoja:

Kouvolan kaupunki
kunnossapitopäällikkö Jukka Perttula
p. 020 615 7603, jukka.perttula(at)kouvola.fi

FCG Konsultointi Oy
tutkimuspäällikkö Heikki Miettinen
puh. 0500 762 675, heikki.miettinen(at)fcg.fi

Sivun alkuun