Asukasillat palveluverkoista käynnistyvät

Kouvolan kaupungin asukasillat palveluverkkouudistuksesta alkavat huomenna. Ensimmäinen tilaisuus pidetään 2.10. Inkeroisissa ja toinen 3.10. Valkealassa klo 17.30 – 20.00.

Asukasilloissa esitellään seuraavia palveluverkkoselvityksiä: varhaiskasvatus, perusopetus, lukio, nuorisopalvelut, liikunta, leikkipaikat, venepaikat ja puistojen hoitoluokitus.  Tilaisuuksissa on mahdollisuus keskustella selvityksistä ja niiden vaikutuksista kouvolalaisten arkeen.

Kysy ennakkoon:
Voit jättää oman kysymyksesi asiantuntijoille tai kertoa oman mielipiteesi ennakkoon täyttämällä lomakkeen osoitteessa kouvola.fi/palveluverkko. Sivuille on myös kerätty paljon tietoa palveluverkkoselvityksistä sekä faktaa taloustilanteesta.

Asukasillat palveluverkoista klo 17.30 – 20.00:

  • keskiviikkona 2.10. Kymenlaakson opisto, Inkeroinen (Marintie 9)
  • torstaina 3.10. Valkealan lukion auditorio (Lukionkaari 8)
  • tiistaina 8.10. Elimäen seurakuntakeskus (Vanhamaantie 15)
  • keskiviikkona 9.10. Kuusankoskitalo, Kuusaasali (Kymenlaaksonkatu 1) 
  • torstaina 10.10. Kouvolatalo (Varuskuntakatu 11) HUOM! Tilaisuus videoidaan suorana lähetyksenä klo 18 alkaen. Linkki lähetykseen löytyy lähempänä tilaisuutta sivulta kouvola.fi/palveluverkko.

Tilaisuudet ovat samansisältöisiä ja alkavat klo 17.30 kahvin merkeissä.

Lisätietoja:
www.kouvola.fi/palveluverkko
Kasvatus- ja opetusjohtaja Veikko Niemi, 020 615 7727
Liikunta- ja kulttuurijohtaja Vesa Toikka 020 615 3831
Tekninen johtaja Hannu Tylli 020 615 8570
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Elokuun loppuun mennessä valmistuneissa selvityksissä tarkastellaan Kouvolan palveluja kokonaisuutena suhteessa väestömäärään ja asutuksen sijaintiin. Palveluverkkoselvitykset koskevat seuraavia kunnallisia palveluita: varhaiskasvatus, perusopetus, lukio, nuorisopalvelut, liikunta, leikkipaikat, venepaikat ja puistojen hoitoluokitus.

Palveluverkkoselvitykset on käsitelty elo-syyskuun aikana toiminnasta vastaavissa lautakunnissa ja ne etenevät kaupunginvaltuustoon syksyn aikana.

Sivun alkuun