Aluetoimikuntien jäsenhaku käynnistyy

Elimäen, Kouvolan keskusta-alueen ja Kuusankosken (ml. Jaala) aluetoimikuntien jäsenhaku käynnistyy. Ilmoittautuminen alkaa 26.3.2019. Ehdokkaaksi aluetoimikuntaan voit ilmoittautua täyttämällä hakulomakkeen osoitteessa kouvola.fi/aluetoimikunnat.

Kouvolan kaupunkistrategian tavoite on yhteinen Kouvola, joka toteutetaan asukkaiden ja järjestöjen, yritysten, viranomaisten ja muiden tulevaisuuden toimijoiden kanssa. Toiminnan myötä syntyy verkosto, joka kehittää palveluja, demokratiaa ja yrittäjyyttä.

Aluetoimikunnat ovat verkoston keskeisiä toimijoita. Ne yhdistävät verkoston osia, edistävät alueen kehittämistä ja asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia. Jäseniksi halutaan eri-ikäisiä ja eri puolilla aluetta asuvia kaupunkilaisia, joilla on osaamista elämän eri alueilta ja intoa olla mukana kehittämässä kaupunkiamme. Aluetoimikunnat toimivat tulevaisuusjaoston alaisuudessa.

Aluetoimikuntaan voit ilmoittautua ehdokkaaksi 25.4.2019 mennessä. Ilmoittautumislomake ja lisätietoja aluetoimikunnista löytyy osoitteesta kouvola.fi/aluetoimikunnat.

Lisätietoja:
Hanna Piispa-Malinen
kehittämispäällikkö, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 7339, hanna.piispa-malinen@kouvola.fi

Jyrki Harjula
strategia- ja kehittämisjohtaja, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 3811, jyrki.harjula@kouvola.fi

Sivun alkuun