Lautakunta päätti ottaa aikalisän perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen palveluverkosta Pohjois-Valkealan, Sippolan ja Elimäki-Korian osalta

Nainen sinisessä liivimekossa kumartuneena auttamaa tyttöä pulpetin ääressä tehtävän teossa.

Kasvatus- ja opetuslautakunta ei tehnyt kokouksessaan 27.4. vielä päätöksiä palveluverkon osalta. Lautakunnan puheenjohtajan Christa Carpelanin mukaan palveluverkkopäätös pyritään tekemään touko- tai kesäkuun lautakunnassa.

Lautakunnan jäsenet saivat kokouksessa lisätietoa mm. koulurakennusten kustannuksista nykyiseen tilanteeseen ja leasing-kustannuksiin verrattuna, rakennusten kunnosta ja kuljetusreiteistä.

Myös oppilaille, huoltajille ja muille kuntalaisille järjestetyn kyselyn tuloksiin tutustuminen vie odotettua enemmän aikaa. Kuulemiskysely päättyi maanantaina 24.4. Vastaajia oli 1450 ja esimerkiksi avoimien vastausten käsittely vaatii perehtymistä.

Lautakunnan puheenjohtajan Christa Carpelanin mukaan palveluverkkopäätös pyritään tekemään touko- tai kesäkuun lautakunnassa.

Kasvatus- ja opetuslautakunnan kokouksen asiakirjat ovat luettavissa kaupungin sähköisestä tietojärjestelmästä Dynasty tietopalvelu : Kouvolan kaupunki.

Lisätietoa myös kaupungin verkkosivulla Palveluverkko uudistuu – Kouvolan kaupunki.

Lisätietoja:

kasvatus- ja opetusjohtaja Vesa Toikka, puh. 020 615 3831, vesa.toikka(at)kouvola.fi, asiakasvastaava Sari Keskinen, puh. 020 615 9340, sari.keskinen(at)kouvola.fi

Sivun alkuun