Tapahtumien e-Messut 5.4.2022

Kouvolan kaupungintalolla tiistai-iltapäivänä 5.4.2022 järjestettävillä Tapahtumien e-Messuilla tullaan tarjoamaan yrityksille laaja tietopaketti Kymenlaakson tapahtumateollisuudesta ja nykyisistä sekä tulevaisuuden striimauksien trendeistä. Jufo Peltomaa visioi AI/XR tulevaisuuden vaikutuksia tapahtumateollisuuteen ja valaisee konkreettisilla esimerkeillä tapahtumateollisuuden tulevia mullistuksia ja muutoksen nopeutta.

e-Messuilta ratkaisuja ja yhteistyökumppaneita oman toiminnan kehittämiseen

Kouvolan Turvallisuustapahtuman livelähetyksessä hyödynnettiin Teams-NDI-OBS yhdistelmää! Tässä mallissa ei ole ääntä.

Nykyisin yhä useampi yritys esittelee ja myy palveluitaan etäyhteyksillä, joten messuilla esittäytyy laaja otanta Kouvolan ja Kymenlaakson striimauksiin erikoistuneista yrityksistä. Tapahtuman loppuosa keskittyy nykyiseen ja uuteen tapahtuma-alan ja striimauksien tekniikkaan, kuten Teams, OBS, NDI, Chroma Key, UnReal, Dante Audio, VR, AR, 360° kameratekniikka. Ohjelmassa on siis tuhti paketti striimaustekniikoihin liittyen.

Tule myös kuulemaan kuinka e-Työkalupakki helpottaa Kouvolassa järjestettävien tapahtumien toteutusta. Esittelijänä Kasvua tapahtumiin e-Työkalupakilla -hankkeen projektipäällikkö Reijo Saksa.

Tapahtuman ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan lähiaikoina.

Ota yhteyttä

Kasvua tapahtumiin e-Työkalupakilla -hankkeen projektipäällikkö Reijo Saksa vastaa tapahtumaan ja järjestelyihin liittyviin kysymyksiin.

Saksa Reijo

Asiantuntija
Torikatu 10, 45100 Kouvola
0206151273
0404899473
Viestintä ja VisitKouvola
Kaupungintalo

Tapahtumien e-Messut järjestää Kasvua tapahtumiin e-Työkalupakilla - EAKR hanke.

hankelogot e-työkalupakki

Voisiko tapahtumia ja elämyksiä kokea jatkossa virtuaalisesti? Lue blogikirjoitus

Saksa Reijo, Asiantuntija

Tapahtumateollisuus löysässä hirressä – mistä valo?

Jos korona tai sen kaltaiset ”pöpöt” sotkevat kuvioita myös tulevaisuudessa, niin voisiko tapahtumien, konserttien ja muiden elämyksien yhtenä osana olla mahdollisuus virtuaaliseen kokemukseen?

Lisää blogikirjoituksia