Ajankohtaista

Wiipurintien markkinat tuo jälleen keskiajan tunnelman Kasarminmäen kaduille

Historiallinen Kouvolan Kasarminmäki täyttyy jälleen lauantaina 3. elokuuta mukaansatempaavasta musiikista, taidokkaista turnajaisista ja elämyksellisistä historian elävöittäjien esityksistä. Taikurit, noidat, loihtijat ja ennustajat luovat paikalle keskiajan mystistä tunnelmaa. Vilkas torielämä, taitavat käsityöläiset sekä makeita ja suolaisia herkkuja tarjoavat tavernat ja ravintolat täydentävät entisajan markkinahumun.

Elovalkeat kutsuu kouvolalaiset tanssiin, iloon ja yhdessäoloon

Rakastetun kotiseututapahtuman Elovalkeiden avajaisia vietetään Aitomäen nuorisoseuran talolla perjantaina 26.7. klo 18.00. Tapahtumasarja tarjoaa jälleen runsaan ohjelmapaketin musiikkia, teatteria ja tanssia sekä mukavaa yhdessäoloa perheen ja tuttujen kera markkinoilla ja Soihtujen yössä.

Koko perheen juhannusjuhlaa vietetään Kuusankoskitalolla

Kouvolan kaupunki järjestää koko perheen juhannusjuhlan perjantaina 21.6.2024 Kymijoen upeassa rantamaisemassa Kuusankoskitalon puistoalueella. Musiikkipainotteisessa illassa viihdyttävät sisarukset Saara ja Vilma Keisala. Juhannuskokkoa ei tänä vuonna polteta.

Kulttuurista virkistystä kesätapahtumien sarja tarjoaa elämyksiä ja iloa koko perheelle

Kouvolassa päästään nauttimaan kesästä kulttuurin parissa. Perinteeksi muodostunut Kouvolan kulttuuripalveluiden kesätapahtumasarja ”Kulttuurista virkistystä” tarjoaa vaihtuvia, kaikille avoimia musiikki-, laulu- ja tanssiesityksiä kesä- ja elokuussa. Tapahtumapaikkoina ovat Kuusankoskitalon ja Kouvolatalon ulkonäyttämöt sekä uutena areenana tänä kesänä Valkealan Hirsmäen museoalue.

Kouvolan kesä pursuaa monipuolisia tapahtumia

Kouvola tarjoaa tänäkin kesänä monipuolisen ja viihdyttävän tapahtumakattauksen vauhdikkaista moottoriurheilutapahtumista laajaan kulttuurikattaukseen ja makuhermoja kutkutteleviin katu- ja lähiruokakattauksiin.

Tapahtumia ja tekemistä -esite päivitetty

Tapahtumia ja tekemistä -esitteeseen on koottu kattava listaus vinkkejä Kouvolan kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista virkistäytymiseen ja itsensä kehittämiseen maksutta tai lähes ilmaiseksi.

Ole ylpeästi kouvolalainen ja juhli 15-vuotiasta Kouvolaa!

Kouvolan 15 vuoden ikää juhlistetaan laajalla tapahtumatarjonnalla 2.-10.5.2024. Pääjuhlan tähtiä ovat Nuorten Talent -finalistit sekä Kouvolasta kuuluisuuteen ponnistaneet country duo Lili&Luna, tangokuningatar Aino Niemi ja karismaattinen laulaja-lauluntekijä Tuure Kilpeläinen. Lähes 20 tapahtuman kattaukseen mahtuu tekemistä moneen makuun.

Kulttuurifoorumi kutsuu keskustelemaan Kouvolan kulttuurielämästä

Kulttuurifoorumi on tiistaina 7.5. klo 18–20 järjestettävä avoin tilaisuus kaikille Kouvolan kulttuuritoiminnasta kiinnostuneille. Illan aikana Taideruukilla kuullaan kulttuurin kuntalaiskyselyn tuloksista sekä keskustellaan Kouvolan kulttuuritoiminnasta ja sen tulevaisuudesta.

Sivun alkuun