Ajankohtaista

Talvivalkeat kuljettaa yleisön Kymenlaakson juurilta läpi Suomen ja maailman ääriin

Kevat tuo tullessaan perinteisen Talvivalkeat-tapahtumasarjan. Kuusankoskitalon konserteissa matkataan kymenlaaksolaisten artistien mukana musiikin eri tyylilajeissa jazzista ikivihreisiin balladeihin ja rakastetuista elokuvasävelmistä klassisen musiikin helmiin ja tangon tahteihin. Kouvolatalossa yleisöä viihdyttää komediallinen teatteriesitys.

Kymenlaakson yhteinen tapahtumakalenteri uudistui  

Koko Kymenlaakson yhteinen tapahtumakalenteri Kymenlaaksonyt.fi on uudistunut niin toiminnallisuuksiltaan kuin ilmeeltään. Kymenlaakson yhteistä tapahtumakalenteria ylläpitävät Kouvola, Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä. Mukana uudistamisen mahdollistajana on ollut Kymenlaakson liitto.

Lasten kulttuuriviikoilla sukelletaan sanataiteeseen

42. kertaa järjestettävät Lasten kulttuuriviikot ilahduttavat jälleen 3.-25.2.2024. Tänä vuonna ympäri maakuntaa järjestettävissä tapahtumissa sukelletaan sanataiteeseen ja juhlistetaan lastenkirjailija Kirsi Kunnaksen syntymää 100 vuotta sitten. Monipuolisia taide-elämyksiä perheiden sekä varhaiskasvatuksen ja alakoulujen arkeen tarjotaan Kouvolan lisäksi Haminassa, Kotkassa, Loviisassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä.

Itsenäisyyspäivää juhlitaan Kouvolassa perinteisin menoin

Suomen itsenäisyyttä 6.12.2023 juhlitaan Kouvolassa perinteisesti Kouvolan Keskuskirkossa, Lääninpuistossa sankarivainajien muistomerkillä ja Kouvolan kaupungintalon juhlasalissa. Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin ovat kaikki tervetulleita.

Päihteisiin kuolleita muistetaan ehkäisevän päihdetyön viikolla

Ehkäisevän päihdetyön viikolla marraskuussa Kouvolassa järjestetään muun muassa päihteisiin kuolleiden muistotilaisuus ja vanhemmuuden tuen webinaari. Rattijuoppojen uhreina menehtyneille syttyvät kynttilät Manskilla. Rahapelaamisesta saavat infoa niin pelaajat kuin läheiset.

Asunnottomien yötä vietetään Kouvolassa 17.10.2023

Asunnottomien Yö –tapahtuma on tarkoitettu kaikille kouvolalaisille vähävaraisille ja asunnottomille. Kouvolassa tapahtuma keskittyy tänä vuonna ydinkeskustaan; Keskuspuistoon, Pääkirjastoon sekä Kaakkois-Suomen Sininauha ry:n Raiteilla –hankkeen tiloihin (Käsityöläiskatu 2).

Suositut Tavaranvaihtopäivät tulevat taas

Tuo tullessas, vie mennessäs - ilmaiseksi! Perinteiset Tavaranvaihtopäivät järjestetään 12.-14.10.2023 entisen Pukimon liiketilassa osoitteessa Torikatu 1.

Sivun alkuun