Palvelu: Yhteisöpalvelut

Tartu miljoonan roskapussin haasteeseen!

Siisti ympäristö on tärkeä viihtyisyyttä ja turvallisuutta lisäävä seikka ja kaikkien kouvolalaisten asia. Kouvolan Siisti Siti kannustaa tänäkin vuonna kaikkia huomaamaan roskat ympäristössä ja keräämään ne pois.

Asunnottomien yötä vietetään Kouvolassa 17.10.2023

Asunnottomien Yö –tapahtuma on tarkoitettu kaikille kouvolalaisille vähävaraisille ja asunnottomille. Kouvolassa tapahtuma keskittyy tänä vuonna ydinkeskustaan; Keskuspuistoon, Pääkirjastoon sekä Kaakkois-Suomen Sininauha ry:n Raiteilla –hankkeen tiloihin (Käsityöläiskatu 2).

Elovalkeat tarjoaa monta elämystä

Rakastettu kotiseututapahtuma Elovalkeat täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden tapahtuman avajaisia vietetään Orilammen majalla perjantaina 28.7. klo 18.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Syyslomaviikko 43 on täynnä tekemistä ja toimintaa Kouvolassa

Syyslomaa viettävät lapsiperheet, koululaiset ja opiskelijat voivat viikolla 43 muun muassa tutustua pelitaiteeseen ja pelata museossa, seikkailla temppuradalla, etsiä heijastimia tai reppuretkeillä lähipoluilla. Kouvolan kymmenen nuokkaria ovat auki nuorille koko viikon. Kouvolan kaupungin eri palvelut järjestävät monipuolista tekemistä lomailijoille.

Nuorten ääni kuuluviin osallistuvalla budjetoinnilla

Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut toteuttaa yhdessä nuorisovaltuuston kanssa ensimmäisen koko Kouvolan aluetta koskevan osallistuvan budjetoinnin kokeilun vuonna 2022. Sen teemaksi on valittu kouvolalaisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen sekä nuorisopalveluiden toiminnan kehittäminen.

Vapaaehtoisten verkosto on voimavara, josta huolehditaan Kouvolassa

Kouvolassa luodaan vapaaehtoisten verkosto, jonka avulla pystytään koordinoimaan vapaaehtoistyötä, välittämään apua tuen tarpeessa oleville sekä järjestämään koulutusta ja tukea vapaaehtoisille. Vapaaehtoistyö on merkittävä tekijä kuntalaisten hyvinvoinnin ja osallisuuden vahvistamisessa.

Koululaisille ja muille joululomalaisille riittää tekemistä Kouvolassa

Joululomalla on aikaa ulkoilla, urheilla, tavata kavereita, lukea tai tutustua vaikkapa kaupungin kulttuuritarjontaa – koronasuositukset ja -rajoitukset tietysti huomioiden. Joululomaa viettäville lapsille, nuorille ja lapsiperheille on Kouvolassa tarjolla paljon tekemistä.

NuortenTalot ovat avoinna nuorille ympäri Kouvolaa

Kouvolan nuorisopalvelut tarjoaa nuorille ohjausta ja tukea, tekemistä ja kokoontumispaikkoja. Nuoriso-ohjaajat toimivat turvallisina aikuisina siellä missä nuoret ovat: kouluissa, verkossa, nuorisotiloissa ja kaduilla. Syyslomaviikolla NuortenTaloilla on monipuolinen kattaus mukavaa tekemistä lomalaisille pakopelistä kokkailuun ja nuotioretkestä pelitapahtumaan.

Sivun alkuun