Lyömättömät tarjoukset osaajien rekrytoinnin ja alueelle asettumisen tukena

Tällä sivulla kuvatuilla palveluilla Talenttimagneetti – osaajien houkuttelun käynnistäminen (EAKR) -hankkeen kokoama verkosto edistää osaltaan uusien työntekijöiden rekrytointia Kouvolaan ja Kymenlaaksoon. Mallia kehitetään edelleen.

Talenttimagneetti –tukipalveluita tarjoava verkosto auttaa uusien osaajien vastaanottamisessa

  • Palveluilla helpotetaan rekrytoivan toimijan, yrityksen tai muun organisaation, työtä alueen ulkopuolelta tulevien uusien osaajien houkuttelussa, vastaanottossa ja integroinnissa alueelle​.
  • Helppous – rekrytoivan tahon puhelinsoitto tai viesti uuden työntekijän tarvitsemaa tukea tarjoavalle toimijalle​!
  • Henkilökohtaisella kontaktoinnilla toivotetaan uudet osaajat tervetulleiksi.

Työn vastaanottamista ja muuttoa helpottavat räätälöitävät tukipalvelut:

  • Osaajalle sekä pääsääntöisesti myös rekrytoivalle yritykselle maksuttomia​
  • Palveluita tarjoamaan ilmoittautunut toimija ottaa mahdollisimman nopeasti kopin yrityksen välittämästä palvelupyynnöstä

Rekrytoija, näin hyödynnät tukipalveluita

Uuden osaajan rekrytointia tekevä toimija!

Voit kertoa näistä palveluista esim. lisäämällä rekrytointi-ilmoitukseseenne linkin tälle sivulle: ”Katso lisätietoa sinua ja perhettäsi seudullemme muutossa tukevista palveluista”. Työpaikkailmoituksiin voi linkittää myös Näköisesi paikka-sivun, joka toimii näyteikkunana Kouvolaan.

Jos rekrytoitava henkilö tulee kauempaa ja muuttaa uutena alueelle, keskustele hänen kanssaan mahdollisesta tuen tarpeesta muuttoon liittyen.

Ota tarpeen mukaan yhteyttä Talenttimagneetti tukipalveluita tarjoaviin toimijoihin, jotka on listattu alle aihepiireittäin.

Tukipalveluiden tarjoajat ottavat henkilökohtaisesti yhteyttä uuteen osaajaanne.

Tule mukaan verkostoon!

Voitko sinä auttaa palveluillasi uusien osaajien vastaanottamisessa? Tule mukaan verkostoon!

Mikäli organisaatiosi haluaa omilla palveluillaan ja henkilökohtaisella kontaktoinnissa olla mukana tukemassa muita yrityksiä uusien osaajien rekrytoinneissa, ota yhteyttä.

Talenttimagneetti-tukipalvelupaketin lyömättömät tarjoukset ovat osa Talenttimagneetti -osaajien houkuttelun käynnistäminen -hankkeen (EAKR) toimenpiteitä. Palvelupakettia testataan ja kehitetään parhaillaan, joten otamme mielellään kokemuksia ja palautteita vastaan.

 

Logonauha, jossa EU alukehitysrahasto, vipuvoimaa EU:lta 2014–2020, Kymenlaakson liittio ja Uudenmaan liitto.

Sivun alkuun