Ajankohtaista

Määrätietoista työtä kävelyn ja pyöräilyn edistämiseksi

Kouvolan tuoreessa kävelyn ja pyöräilyn edistämissuunnitelmassa esitetään toimenpiteitä, joiden avulla kävelyn ja pyöräilyn olosuhteita pyritään parantamaan sekä lisäämään näiden osuutta erityisesti lyhyillä matkoilla vuoteen 2030 mennessä.

Kouvolan Turvallisuusareena: Raitasalon mukaan yhteistyön on viime aikoina korvannut suurvaltakilpailu

Kouvolan kaupungin kaikille avoimen Turvallisuusareenan Jälkiviisaat-keskustelussa mukana oleva eversti, Maanpuolustuskorkeakoulun strategian ja turvallisuuspolitiikan dosentti Jyri Raitasalo ottaa kantaa maailman turvallisuuspoliittisen tilanteen muutokseen. Raitasalon mukaan yhteistyön on viime aikoina korvannut suurvaltakilpailu. Avoin webinaari Kouvolan Turvallisuusareena torstaina 14.10. klo 12.30-15.30.

Houkutteleva työpaikka tarjoaa joustoa työntekijän arkeen

Kouvolan kaupunki haluaa olla mukana vaikuttamassa perhemyönteisen työelämäkulttuurin kehittämiseen. Keskustelua perhemyönteisyyden positiivisista vaikutuksista työntekijöiden arkeen ja yritysten rekrytointeihin herätetään Talenttimagneetti -osaajien houkuttelun käynnistäminen –hankeen puitteissa yhdessä MLL Kaakkois-Suomen piirin ja MIB Kymenlaakson kanssa. Tavoitteena on nostaa esiin Kouvolan ja koko Kymenlaakson monipuolisia uramahdollisuuksia ja seutua lapsiperheille ideaalina asuinympäristö.

Lux Like Kouvola! – valotaidetta Kouvolan tapaan

Kouvola saa oman valotaidetapahtuman, kun Lux Like Kouvola! -valotaidetapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran 29.10.─7.11. Kaikille avoimessa ja ilmaisessa tapahtumassa esitellään kahdeksan taiteilijan ja ryhmän teosta kolmessa eri paikassa kymmenen päivän ajan klo 18-21 välisenä aikana.

Lääkärihelikopterin sijoittuminen Uttiin on yhdenvertaisuusasia

Lääkärihelikopterien tukikohdan sijoittaminen Uttiin parantaa ensihoitopalvelujen kattavuutta. Kouvolan kaupunki korostaa, että tehdyt päätökset sijoittumisesta perustuvat perusteellisiin selvityksiin ja palvelujen saatavuuteen yhdenvertaisemmin.

Perhevapaalta työelämään

Oletko perhevapaalla? Onko työhön paluu tai työpaikan etsiminen ajankohtaista? Työn ja perheen yhteensovittamiseen on saatavissa tukea.

Niinistön koulussa korona-altistus

Niinistön koulussa Valkealassa on todettu Kymsoten toimesta korona-altistus, jossa koronavirukseen sairastunut henkilö on altistanut muita tartunnalle. Altistuneita on 28 oppilasta sekä kolme henkilökunnan jäsentä.