Ajankohtaista

Kouvola tarttuu kaupungistumisen haasteisiin viherryttämällä

Kaupunkiluonnosta pitää tehdä monimuotoisempaa ja helpommin saavutettavaa. Kouvolassa viherryttäminen aiotaan aloittaa päiväkotien ja koulujen pihoista, joissa luontosuhdetta vahvistetaan ympäristökasvatuksen, kaupunkiviljelyn avulla sekä lasten ja nuorten osallisuuden kautta. Sitra Lab:in koulutusohjelman myötä Kouvolan tulevaisuuslaboratoriotiimi pääsee kokeilemaan luontopohjaisia ratkaisuja kaupungistumisen haasteisiin.

Asukastiedotuslehti 1/2020 on ilmestynyt

Vuoden 2020 ensimmäinen tiedotuslehti on ilmestynyt ja jaetaan Kouvolan kotitalouksiin tällä viikolla. Tiesitkö, että nuorisotyöntekijät työskentelevät nykyisin kouluissa? Lehti kertoo myös Kimolan kanavasta sekä Voikkaan satamista ja venepaikoista. Lue paljon puhetta herättäneestä RRT-alueesta eli rakenteilla olevasta konttijunaterminaalista.

Kaupunginhallituksen päätöksiä 17.2.2020

Kouvolan kaupunginhallitus käsitteli kokouksessaan 17.2.2020 mm. toimialojen lomautussuunnitelmia, Kouvolan ydinkeskustan osayleiskaavaa, Kouvolan kaupungin lausuntoa Perheniemen tuulivoimaosayleiskaavaehdotuksesta sekä Kuninkuusraveja 2022.

Kujalla teemaillassa yhdistyksien ja aluetoimikunnan yhteisvoimaa

Teemaillan aloituspuheenvuorossa Kuusankoski-Jaala aluetoimikunnan puheenjohtaja Leena Elojärvi totesi, että jokainen voi vaikuttaa siihen, mitä Kujalla tapahtuu. Eteenpäin katsominen on kehittämistä ja vaikuttamista. Aluetoimikunta on keskus, johon kehittämisideoita voi lähettää.