Ajankohtaista

Kouvolalle ensimmäiset asuntopoliittiset linjaukset

Kouvolalle on laadittu asuntopoliittiset linjaukset, joiden mukaan luodaan tulevaisuuden tarpeita vastaavat asuinalueet sekä rakennetaan kaupunkikonsernin oma asuntotarjonta. Tavoitteena on rakentaa monipuoliset ja kansainvälisesti kilpailukykyiset asuinympäristöt eri kohderyhmille. Monipuolinen Kouvola voi tarjota kolme erilaista asumisen tulevaisuuskuvaa. Kouvolan kaupunginhallitus käsittelee asuntopoliittisia linjauksia kokouksessaan 17.1.2022.

Aluevaalipaneelien linkit ja esitysmateriaali

Tänään ja huomenna pidettävissä aluevaalianeelissa on mukana kaikkiaan yhdeksän kouvolalaisia ehdokkaita aluevaaleihin asettanutta puoluetta: kokoomus, SDP, perussuomalaiset, vasemmistoliitto, Liike Nyt sekä Liberaalipuolue.

Aluevaalitilaisuudet 12.1. ja 13.1. – lähetä ennakkokysymyksiä

Kouvolan kaupunki ja Kouvolan Sanomat järjestävät 12.1. ja 13.1. yhdessä kaksi aluevaalitilaisuutta, joita voi seurata verkossa Kouvolan Youtube-kanavalla ja Kouvolan Sanomien verkkosivuilla. Voit lähettää kysymyksiä ennakkoon panelisteille ja viranhaltijoille.

Vaalit lähestyvät – Mistä kaikesta aluevaltuusto päättää?

Lähestyvissä aluevaaleissa valitaan Kymenlaakson hyvinvointialueelle 59 aluevaltuutettua. Ehdokashakemukset jätettiin 14.12. ja aluevaalilautakunta vahvistaa ehdokasasettelun ja ehdokasnumerot 23.12. Varsinainen vaalipäivä on 23.1.2022 ja aluevaltuuston toimikausi alkaa 1.3.2022.

RRT tuo lisäarvoa logistiikkaan

RRT tuo lisäarvoa logistiikkaan uuden palvelukonseptin ja kustannus- ja volyymitehokkuuden muodossa. Suomessakin suuntaus on kasvattaa tavarajunien kokoa ja kuljetuskapasiteettia. Junakoot ovat kasvaneet ja ensimmäinen kilometrin juna on jo nähty.

Kaupungin vuoden esimies, työntekijä ja työyhteisö on valittu

Hyvin tehty työ ansaitsee kiitoksen ja tunnustuksen. Kouvolan kaupungilla valittiin nyt 12. kerran vuoden esimies, työntekijä ja työyhteisö. Vuoden 2021 esimieheksi valittiin varhaiskasvatusyksikön johtaja Jaana Sihvola, työntekijäksi siivooja Maritta Sivonen ja työyhteisöksi kirjastot. Kaupungin yhteistyöryhmä päätti valinnoista 16.12.2021.

KSAO:n rehtori Timo Ollille ansioristi

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE on myöntänyt KSAOn rehtori Timo Ollille ammatillisen koulutuksen kultaisen ansioristin toiminnasta ammatillisen koulutuksen hyväksi.

Sivun alkuun