Ajankohtaista

Miten sinä voit? Vastaa hyvinvointikyselyyn

Millainen on ollut hyvinvointisi kuluneen vuoden aikana? Millaiseksi koet turvallisuutesi arjessa? Kouvolan kaupunki haluaa vahvistaa asukkaidensa hyvinvointia ja kuulla kuntalaisten kokemuksia omasta hyvinvoinnista. Kaiken ikäisille asukkaille avoin hyvinvointikysely on auki 28.11.-11.12.2022 kaupungin verkkosivuilla.

Itsenäisyyspäivää juhlitaan Kouvolassa perinteisin menoin

Suomen itsenäisyyttä 6.12.2022 juhlitaan Kouvolassa perinteisesti Kouvolan Keskuskirkossa, Lääninpuistossa sankarivainajien muistomerkillä ja Kouvolan kaupungintalon juhlasalissa. Itsenäisyyspäivän juhla on kaikille avoin.

Kouvola osallistuu Lapset mukaan töihin -päivään

Perjantaina 18.11.2022 on lasten vuoro tutustua työpaikkoihin. Kouvolan kaupunki on mukana valtakunnallisessa Lapset mukaan töihin -päivässä, joka tarjoaa työpaikoille mahdollisuuden nostaa esiin eri ikäisten lasten ääntä ja tutustuttaa lapsia läheisen aikuisen arkeen.

Lasten parlamentti kokoaa neljäsluokkalaisia pohtimaan lasten oikeuksia turvallisuuteen

Kaupungintalon valtuustosali täyttyy 16.11.2022 mahdollisista tulevaisuuden päättäjistä, kun neljäkymmentä Kouvolan neljäsluokkalaista Mansikkamäen ja Niinistön kouluista keskustelee lasten elämän ja koulupäivän turvallisuudesta. Lapsen oikeus turvallisuuteen on tämän vuoden teema YK:n lasten oikeuksien viikolla 14.-20.11.

Raimo Sävilän valokuvia Kouvolan keskustasta nähtävissä Finnassa ja kaupunginmuseo Poikilon esityksessä

Valokuvaaja Raimo Sävilä lahjoitti maaliskuussa Poikilo-museoiden kuva-arkistoon merkittävän määrän ottamiaan kuvia, joista Poikilo-museot julkaisee laajan otoksen. Perjantaista 11.11.2022 lähtien on Finna.fi -verkkopalvelussa nähtävillä noin 1000 kuvaa Kouvolan keskustan alueelta 1970- ja 1980-luvuilta. Aineisto täydentää Finnassa jo julkaistuja valokuvaaja Eero Suikin 1960- ja 1970-lukujen Kouvola-kuvia.

Sivun alkuun