Ajankohtaista

Kaupunginhallituksen päätöksiä 20.5.2019

Kouvolan kaupunginhallitus käsitteli kokouksessaan 20.5. mm. Haanojan päiväkoti-investoinnin rahoitusta, Kuusaansillan asemakaavaa ja sen lähialueen asemakaavan muutosta sekä Elimäen, Kuusankosken ja Kouvolan keskusta-alueen aluetoimikuntien perustamista.

Kaupunginhallituksessa käsiteltäviä asioita 20.5.2019

Kouvolan kaupunginhallitus käsittelee kokouksessaan 20.5. mm. Haanojan päiväkoti-investoinnin rahoitusta, Kuusaansillan asemakaavaa ja sen lähialueen asemakaavan muutosta sekä Elimäen, Kuusankosken ja Kouvolan keskusta-alueen aluetoimikuntien perustamista.

Kaupunginhallituksen päätöksiä 13.5.2019

Kouvolan kaupunginhallitus käsitteli kokouksessaan 13.5. mm. talouden ja henkilöstön kuukausikatsausta 1-3/2019, talousarvion laadintaohjeita ja kehystä vuodelle 2020 sekä Kaakkois Suomen Tieto Oy:n osakassopimuksen muuttamista.

Uusi turvallisuustapahtuma kokoaa huippuasiantuntijat Kouvolaan

Suomen suurin varuskuntakaupunki Kouvola järjestää 13.–14.9.2019 kansainvälisen Kouvolan turvallisuus -tapahtuman. Tapahtuma on kaksipäiväinen, käynnistyy asiantuntijoille suunnatulla Turvallisuuskonferenssilla ja jatkuu toisena päivänä yleisölle avoimella Turvallisuusareenalla.

Henkilöstövähennyksiä koskeva yt-menettely käynnistyi

Kouvolan kaupungin henkilöstövähennyksiä koskeva yt-menettely käynnistyi kaupungin yhteistyöryhmän kokouksessa 26.4.2019. Keskustelut alkoivat rakentavassa hengessä. Henkilöstön edustajat kritisoivat kuitenkin säästöjen kohdentumista ensisijaisesti henkilöstöön. Taloudellisen tilanteen vakavuuden ja talouden tasapainottamistarpeiden osalta osapuolilla ei ole eriäviä näkemyksiä. Talouden tasapainottaminen edellyttää rakenteellisia muutoksia kaupungin organisaatiossa, palveluissa ja palveluverkoissa.