Ajankohtaista

Projektipäällikkö Tero Valtonen tuo kansainvälistä logistiikkaosaamista Kouvola RRT:hen

Voidaan sanoa, että kouvolalainen Tero Valtonen, 52, on nähnyt maailmaa. Englannissa logistiikasta korkeakoulututkinnon suorittanut, Briteissä ja Espanjassa 35 vuotta työskennellyt Valtonen toi kesäkuun alussa osaamisensa Kouvola RRT:n hyödynnettäväksi. Kouvolaan Valtonen tuli Barcelonasta, missä hän työskenteli merilogistiikan parissa ruotsalaisen Erik Thun Ab:n välimeren toiminnoista vastaavana.

Jaakonpuiston leikkipaikan suunnitelma valmis

Jaakonpuiston leikkialue on tullut kuntonsa puolesta tiensä päähän. Kouvolan keskustassa liikennepuiston vieressä sijaitsevan leikkipaikan välineet, kalusteet, kasvillisuus ja valaistus on tarkoitus uusia tulevan syksynä.

Kaupunginhallituksen päätöksiä 15.6.2020

Kouvolan kaupunginhallitus käsitteli kokouksessaan 15.6. mm. Kymenlaakson maakunnallista lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelmaa 2020-2024, vuoden 2021 talousarvion ja vuosien 2021-2023 taloussuunnitelman valmistelua sekä Kouvolan rakennusjärjestyksen uudistamista.

68 000 € lahjoitettu lapsiperheiden ruoka- ja tukiapukeräykseen

Kouvolan kaupungin, MLL:n Kaakkois-Suomen piirin, SPR:n Kaakkois-Suomen piirin ja Kymsoten yhteistyönä organisoimaan ruoka- ja tukiapukeräykseen on lahjoitettu yritysten, yhteisöjen ja yksityisten lahjoittajien toimesta jo 68 000 €. Kerätyillä varoilla hankitaan ruokaa ja tarvikkeita kymenlaaksolaisille lapsiperheille.

Osavuosikatsaus 1─4/2020 ─ koronakriisi aiheuttaa haasteita taloustilanteeseen

Kaupungin talous oli kehittymässä alkuvuoden aikana säästötoimenpiteiden toteutumisen ja henkilöstömäärän vähentämisen osalta oikeaan suuntaan. Koronakriisi aiheuttaa kuitenkin kuntatalouteen syvän jäljen, jonka korjaaminen tulee olemaan pitkä urakka ja vaatimaan useita toimia niin kunnilta kuin valtiolta. Valtuusto käsittelee osavuosikatsausta 1─4/2020 kokouksessaan 8.6.2020.

Ympäristö 2030 on koko Kouvolan ohjelma

Kouvolan uusi ympäristöohjelma voi paitsi parantaa ympäristön tilaa myös edistää kaupungin elinvoimaa. Se kannustaa uusiin toimintatapoihin, kehittämään uudenlaista yritystoimintaa sekä asukkaiden väliseen yhteisöllisyyteen. Laaja-alaisesti valmisteltu ohjelma heijastaa alueella vallitsevaa näkemystä siitä, miten voimme vastata keskeisiin ympäristöhaasteisiin.