Valkealan vanhan kunnanviraston purkutyöt alkavat

Valkealan vanhan kunnantalon purkutyöt käynnistyvät perjantaina 18.10.2019 työmaata rajaavien aitojen kokoamisella. Purkutyö yläkoulun vieressä sijaitsevalla työmaalla on käynnissä syysloman päätyttyä. Purkutyö kestää arviolta tammikuun 2020 loppuun saakka.

Yläkoulun oppilaita ja huoltajia on tiedotettu Wilman kautta purkutyön vaikutuksista alueella liikkumiseen ja pysäköintiin. Oppilaiden tulee purkutyön aikana liikkua erityisen varovaisesti työmaa-alueen läheisyydessä. Alueella on raskasta liikennettä etenkin siinä vaiheessa, kun purkujätteitä viedään pois. Odotusaikoja ja pysäköintiä oppilaita kuljetettaessa tulee välttää, koska kunnanviraston alueella tulee olemaan liikennöinnin ja aitausten vuoksi ahdasta.

Kirjaston ja kunnanviraston välissä oleva keskuskeittiölle menevä ajotie säilyy käytössä ja jakeluliikenne toimii normaalisti. Kirjaston asiakaspysäköinti säilyy ennallaan.

Purkutöitä tehdään arkipäivinä. Alueen läheisyydessä liikkuvia kehotetaan valppauteen ja varovaisuuteen koko purkutyömaan ajan.

Lisätiedot:
Juha Saarinen, tekninen isännöitsijä, 020 615 8201
Pauli Pölönen, Valkealan yläkoulun rehtori, 020 615 6553

Sivun alkuun