Valkealan aluetoimikunnan Kuntailta 9.4.

Valkealan aluetoimikunta järjestää ensimmäisen kaikille asukkaille avoimen Kuntaillan Valkealan lukion auditoriossa tiistaina 9.4. klo 18. Tilaisuuden paneelikeskusteluun on kutsuttu kaupungin eri palveluiden edustajia kertomaan Valkealan aluekeskuksen ajankohtaisista asioista.

Paneelikeskustelun aiheet ja kysymykset koostetaan asukkaiden ennakkoon lähettämistä kysymyksistä. Linkki kysymysten lähettämiseen on auki 8.4. asti aluetoimikunnan sivuilla kouvola.fi/aluetoimikunnat. Jo saatujen kysymysten perusteella asukkaita kiinnostavat erityisesti uuden koulukeskuksen rakentaminen ja kaavoitukseen liittyvät asiat. Näihin aiheisiin ovat vastaamassa opetus- ja kasvatusjohtaja Veikko Niemi sekä kaupungin geodeetti Sami Suoknuuti.

Valkealan aluetoimikunta aloitti toimintansa syksyllä 2018. Kuntailta on aluetoimikunnan ideoima ja tavoitteena on, että alueen asukkaat saavat kuulla oman alueensa ajankohtaisista asioista ja kysyä suoraan asiantuntijoilta. Seuraava Kuntailta on suunnitteilla syksylle 2019.

Lisätietoja:

Hanna Piispa-Malinen, kehittämispäällikkö, Kouvolan kaupunki,
p. 020 615 7339, hanna.piispa-malinen(at)kouvola.fi

Sivun alkuun