Uusien alkujen festareilla etsitään lokakuussa uusia alkuja

Uusien alkujen festareilla nostetaan esiin nimensä mukaisesti uusia alkuja. Jos mietit, mitä tehdä seuraavaksi, tapahtuma antaa ajatuksia siihen.

Uusien alkujen festarit on suunnattu uusia alkuja etsiville henkilöille, jotka miettivät esimerkiksi opiskelua, työkokeilua, työpaikan vaihtamista, vapaaehtoistyötä tai etsivät tietoa erilaisista palveluista tueksi työnhakuun. Tapahtuman neljä teemaa ovat työllisyys, koulutus, hyvinvointi ja vapaa-aika sekä kansainvälisyys.

Tapahtuma järjestetään Kouvolan kaupungintalolla keskiviikkona 16.10.2019 kello 13-17.30. Tapahtuman aikana pääsee tutustumaan muun muassa järjestöihin ja vapaaehtoistyöhön, työnantajiin, työllistymistä tukeviin palveluihin, koulutusta tarjoaviin oppilaitoksiin, kansainvälistymistä tarjoaviin tahoihin ja hyvinvointia tukeviin palveluihin. Luvassa on myös luentoja näihin teemoihin liittyen.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Ohjelma tarkentuu alkusyksystä. Seuraa Uusien alkujen festareita Facebookissa.

Uusien alkujen festarit Kouvolan kaupungintalolla juhlasalissa keskiviikkona 16.10.2019 kello 13-17.30 (Torikatu 10, Kouvola).

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Rekrystä toimeen -hanke, Kouvolan seudun ammattiopiston Työtä kaiken ikää -hanke, Ohjaamo Kouvola ja Pohjois-Kymen Kasvu.

Tiedote Duunista Toimeen -sivuilla.

Sivun alkuun