Uusi somesarja nostaa tavallisten kouvolalaisten tarinoita eri puolilta kaupunkia – ”Kouvola on elävä kaupunki, jossa on tarvittavat palvelut, mahtavat liikuntamahdollisuudet ja mieletön kulttuuritarjonta”

Kouvolan kaupunki julkaisee talven aikana tarinoita ja kuvia eri puolilla Kouvolaa asuvista kaupunkilaisista. Millainen paikka Kouvola on asukkaidensa mielestä olla ja elää? Jutut ovat luettavissa kaupungin somekanavissa ja kaupungin verkkosivuilla. Ensimmäinen tarina julkaistiin keskiviikkona.

Jukka Naukkarinen seisoo pellolla iso puinen nuija kädessään, viitta harteillaan, silinteri päässään ja värikäs kaulahuivi.
Ummeljokelainen Jukka Naukkarinen on vuoden 2019 Valtakunnan Virallinen Kylähullu.

– Makaan harvoin laakereillani. Ummeljokelaisen Jukka Naukkarisen lausahdus kuvaa hyvin kouvolalaista luonnetta: täällä tartutaan toimeen.

Valtakunnan Viralliseksi Kylähulluksi 2019 kruunatulla Naukkarisella todella riittää ideoita: Hän oli perustamassa Ummeljoen kyläyhdistystä ja on mukana järjestämässä monia kylätapahtumia. Lisäksi hän työskentelee sähköasentajana ja luomuviljelijänä.

Nyt Naukkarinen on mukana Kouvolan kaupungin somesarjassa, jossa nostetaan esiin tavallisia kaupunkilaisia eri puolilta Kouvolaa. Sarjassa elämästään Kouvolassa kertovat myös muiden muassa vanhassa Kouvolassa asuva Kelan tiimipäällikkö Essi Kortesalo, omaa suomenhevosta pitävä sairaanhoitaja Titta Kärki ja Valkealassa asuva, Sokos Hotel Vaakunan vastaanoton vuoropäällikkö Tiia Valkeapää.

Sarjan julkaisut ovat luettavissa kaupungin somekanavissa sekä Kouvola.fi-sivustolla. Somessa tunnistat julkaisut hashtagista #NäköisesiPaikka ja #MinäSydänKouvola. Voit osallistua kampanjaan postaamalla oman kuvasi ja tarinasi ja lisäämällä siihen kyseisen hashtagin!

Sarja näyttää, miten monipuolinen kaupunki Kouvola on ja miten hyvät ja erilaisiin elämäntilanteisiin sopivat puitteet kaupunki tarjoaa – missä tahansa Kouvolan alueella. Kaupungin uusi viestintä- ja markkinointiohjelma korostaa, että Kouvola on valinta elää aktiivista elämää, nostaa sykettä, innostua, kannustaa ja nauttia luonnosta. Tämä innostus ja rakkaus luontoa kohtaan näkyvät kaupunkilaisten tarinoissa.

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Minna Seppä, 020 615 9284

Verkkoviestintävastaava Pinja Valkonen, 040 483 1016