Utin luistelukaukalon sähkönsyöttöön liittyvä ongelma on nyt korjattu – Ensi vuonna sähköt siirretään otettavaksi Utin liikuntahallista

Lapsi luistelemassa

Utin luistelukaukalon sähköjen kanssa on ollut ongelmia tänä talvena. Kaupunki on selvittänyt asiaa KSS Energian kanssa, ja ongelma on nyt korjattu.

Kouvolan kaupungin ylläpitoon kuuluvan Utin jääkaukalon sähkönsyöttöön liittyvä ongelma on korjattu. Utin kaukaloa jäädyttää tällä hetkellä urakoitsija koneellisesti ns. vesipytyn kanssa.

Kaukalon vieressä olevan kopin ja kaukalon valaistuksen sähkönsyöttö tulee Puolustusvoimien aitojen sisäpuolelta. Selvittelyissä ilmeni, että Puolustusvoimien puolella olevasta keskuksesta oli kaukaloa syöttävän lähdön sulakkeet palaneet. Tämän takia kaukalolle ei tullut sähköä.

Sulakkeet on nyt vaihdettu uusiin, ja kaukalolle saatu sähkö. Vian aiheuttaja on saatu rajattua kaukalon valonheittimiin.

Kaukaloa valaisee 30 valonheitintä, joista nyt palaa 12 palaa. Loput 18 ovat pimeänä johtuen viasta. Pimeät valaisimet pyritään saamaan pikimmiten toimintaan, kunhan tarpeelliset varaosat saapuvat.

Ensi vuonna sähköt siirretään otettavaksi Utin liikuntahallista, jolloin toivottavasti vastaavia ongelmia ei enää tulisi.

Kaupunki pahoittelee häiriötä ja toivottaa mukavia luisteluhetkiä!

Lisätiedot:

Vili Saukkonen, projektipäällikkö, KSS Rakennus Oy, 0468787817

Kirke Roos, liikuntapaikkapäällikkö, 0206158235

Sivun alkuun