Tule keskustelemaan Kimolan veneilyliikenteestä ja kanavasta

veneiden kiinnitys odotuslaiturissa

Veneilykausi Kimolan kanavalla on syksyn myötä vääjäämättä päättymässä ja on aika keskustella kanavaan liittyvistä kokemuksista ja näkemyksistä sekä kehittämisideoista. Torstaina 15.10.2020 järjestettävään tilaisuuteen on mahdollista osallistua sekä paikan päällä Kimolan Seurapirtissä, että etäyhteyden välityksellä. Kimolan kanava ja satamien portit sulkeutuvat lokakuun lopussa.

Veneilyliikenne Kimolan kanavalla on puhututtanut monesta näkökulmasta siitä lähtien kun kanava elokuun alussa avattiin. Ensi torstaina Kimolan asukkailla, mökkiläisillä, kanavalla veneilleillä sekä kanavaan muutoin tutustuneilla on mahdollisuus kertoa kokemuksistaan, kysyä mieltä askarruttavista asioista kanavaan liittyen sekä antaa kehittämisehdotuksia tulevaa veneily- ja matkailukautta varten.

Osallistua voi paikan päällä ja etäyhteyden välityksellä

Keskustelutilaisuus järjestetään torstaina 15.10.2020 klo 17.00-18.30.

Kouvolan rauhallinen koronatilanne ja iso kokoontumistila huomioiden tilaisuuteen voi osallistua turvallisesti Kimolan Seurapirtillä (Iitinkirkontie 180, 47650 Kimola) 30 henkilöä.

Järjestelyiden vuoksi osallistujia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon osoitteessa www.kouvola.fi/kimolankanava. Osallistujien toivotaan myös käyttävän tilaisuudessa suojamaskia THL:n suositusten mukaan.

Tilaisuutta voi seurata ja siihen voi helposti osallistua myös etäyhteydellä verkkosivulta löytyvän linkin kautta.

Laaja joukko asiantuntijoita keskustelussa mukana

Kouvolan kaupungin järjestämässä tilaisuudessa on kysymyksiin vastaamassa asiantuntijoita kaupungin lisäksi Väylävirastosta, Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta, Kaakkois-Suomen Poliisista, Kymenlaakson pelastuslaitokselta, Iitin kunnalta ja Heinolan kapungista sekä paikallisista veneilyseuroista.

Lisätietoa

Kehitysjohtaja Petteri Portaankorva, 020 6151287, petteri.portaankorva@kouvola.fi

Sivun alkuun