Tavoitteena koko kaupungin uimahalli

Uutta uimahallia koskevaan päätöksentekoon otetaan lisää aikaa. Nykyaikaisen hallin sijaintia ja rakentamista käsiteltäneen kaupunginhallituksessa ja -valtuustossa ensi vuoden alkupuolella.

Kouvolan kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja kaupunginvaltuuston valtuustoryhmät ovat tiedustelleet kaupungin virkamiesjohdolta lisäaikaa suunnitteilla olevaa nykyaikaista uimahallia koskevaan päätöksentekoon. Käytännössä tämä merkitsee päätöksenteon siirtymistä alkuvuoteen 2022.

Kaupunginjohtaja Marita Toikka ymmärtää lisäajan tarpeen.
– Nykyaikainen uimahalli on Kouvolalle taloudellisesti merkittävä investointi. Tavoitteena on rakentaa koko kaupungin uimahalli, jolla on parhaat edellytykset täyttää kouvolalaisten uimahallin käyttötarpeet, olipa kyse sitten kuntoilusta, virkistyksestä, harrastamisesta tai kilpailemisesta.
– Tulen esittämään uimahalli-investointia Kouvolaan. Haluan kuitenkin syventää asian tarkastelua vielä kaupunginhallituksen puheenjohtajan esittämien näkökulmien pohjalta, jotka perustuvat myös valtuustoryhmien keskinäiseen keskusteluun ja kuntalaispalautteeseen. Tarkoituksena on käydä myös ryhmien kanssa vielä aiempaa syvällisempää keskustelua uimahallista marras-joulukuussa, kaupunginjohtaja Marita Toikka toteaa.

Uimahallin suunnittelurahoitusta esitetään talousarvioon edelleen ensi vuodelle.
– Investointi ei tule juurikaan viivästymään tehtävän tarkastelun syventämisestä johtuen, Toikka sanoo.

Lisätiedot:

kehitysjohtaja Petteri Portaankorva, puh. 020 615 1287, petteri.portaankorva@kouvola.fi

Sivun alkuun