Taiteiden yö 21.8. klo 15-21 Lasten taiteet 22.8. klo 11-14

Taiteiden yö nettibanneri

Taiteiden yö ja Lasten taiteet järjestetään tänäkin vuonna, mutta Korona-rajoitukset huomioiden. 29. Taiteiden Yö järjestetään Kouvolassa perjantaina 21.8.2020 klo 15.00-21.00 ja ensimmäiset Lasten taiteet lauantaina 22.8.2020 klo 11.00-14.00.

Taiteiden yössä tapahtumia on eripuolilla Kouvolaa. Kävelykatu Manskille ei tule isoa lavaa vaan Taiteiden yön ohjelma livestreamataan sekä nettiin että Manskilla olevalle isolle jättinäytölle. Näin rajoitetaan ihmisten kerääntymistä Manskille sekä ohjataan yleisö eri tapahtumapaikkoihin. Samalla tarjotaan myös koteihin mahdollisuus seurata ohjelmaa yhdessä koko perheen voimin, vaikka kaikki eivät pääsisikään paikalle.

Taiteiden Yössä järjestetään ohjelmaa Kävelykatu Manskin lisäksi Kouvola-talolla, Kouvolan Museokorttelissa sekä Kouvolan alueen ravintoloissa. Erityisesti ravintoloita on tänä vuonna mukana ohjelmillaan viimevuotista enemmän. Mukana ovat Bar Cafe Columbia, Holvi, House of Rock, Kymin Huvila, Naapantuura Cafe Bar, Ravintola Olé, The Bank ja Three Wings. Mukana Taiteiden yössä myös Pub23:n järjestämä Jaakonpuisto blues fest.

Katso taiteiden yön koko ohjelma

Taiteiden Yön ohjelmassa on muun muassa erilaisia esityksiä, konsertteja ja katumyyjiä/ruokamyyjiä. Esimerkiksi Kouvola-talon puistoalueella esiintyy Tykkimäen Sirkuskoulu ja nähdään Matias Husgafvelin tulishow. Kouvolan kulttuuripalkinto luovutetaan Kouvlola-talon Simelius-salissa ja paikalla on vuoden 2019 palkittu kirjailija Jukka Behm sekä tietysti vuoden 2020 palkittava. Lisäksi kannattaa käydä nauttimassa Taiteiden yöstä Taideruukissa, Kouvolan museokorttelissa, Kouvolan teatterissa ja Kouvolan Keskuskirkossa.

Taiteiden Yö kerää paljon ihmisiä keskustaan ja monipuolinen ohjelmatarjonta aiheuttaa myös normaalia enemmän melua.

Myös Kouvolatalon alueella tapahtuu. Kouvolatalon ohjelma löytyy täältä
https://www.kouvola.fi/vapaa-aika/kulttuuri/kulttuuritapahtumat/taiteiden-yo/

Livestreamia voi seurata Kouvolan kaupungin Youtube-kanavalta sekä Kouvolan Ydinkeskusta, Evakkoklubit ja Kouvolan kaupunki Facebook-sivuilta. Taiteiden yön ja samalla myös livestreamin avaa Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka ja sen juontaa Juska Salminen. Livestreamilla kuullaan muun muassa musiikkia (Kyläorkesteri Raakku, Hylomorphic Dream, Kouvolan musiikkiluokat, Rock Academyn bändejä sekä Julius Keisari & Suave), keskustellaan musiikkiurasta Rock Academyn klinikalla (keskustelemassa ex-HIM Kaasu ja ex-Amorphis Niku) sekä käydään vierailulla Kouvola-talon ulkonäyttämöllä.

Lasten taiteet 22.8.2020

Lasten Taiteet järjestetään Kävelykatu Manskilla ja ohjelmassa on monipuolista musiikkia ja tekemistä lapsille. Musiikista vastaa Pekka Laukkarinen, lapsia viihdyttää Höppänätonttu ja jos tuo oman valmiin piirustuksensa, voi lisätä sen osaksi ystävyyden puuta. Kaikki ohjelmat löytyvät kokonaisuudessaan www.kouvolansome.com

Tapahtumaviikonlopun katu- ja tiesulut ovat seuraavasti: Hesburgerin parkki ja osa Kouvolan kaupungintalon parkista.


Lisätietoa tapahtumista saatte tarvittaessa Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toimistolta, puh. 044 311 8250 tai toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi ja www.kouvolanydinkeskusta.fi.

Katso koko Taiteidenyön ja Lasten taiteiden ohjelma

Taiteidenyö ja Lasten taiteet 2020 ohjelma

Sivun alkuun