Ruokalistojen esittämistapa uudistuu

Digitaalisiin palveluihin tottuneet asiakkaamme haluavat aterioistaan tarkempaa ja läpinäkyvämpää tietoa ja sen täytyy olla helposti saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Kouvolan kaupungin ruokapalvelut vastaa asiakastoiveeseen ja uudistaa ruokalistojen esittämistapaa 1.6.2020 alkaen. Otamme käyttöön sähköisen ruokalistapalvelun eRuokalistat. Ruokalistat julkaistaan aina kolmeksi viikoksi eteenpäin. Ruokalistat löytyvät verkkosivuilta kouvola.fi/ruokalistat.

eRuokalista -sovelluksen kautta ruokapalvelut ylläpitää ruokalistanäkymää. Asiakkaat voivat mobiililaitteellaan tarkastella paitsi viikon ruoat, myös yksittäisen ruoan ravintoarvot sekä ainesosat. Lisäksi asiakkaille voidaan kertoa symbolein, täyttääkö se esimerkiksi Sydänmerkki-kriteerin. Aterioiden tiedot ovat ajantasaisia ja ruokalistojen erityisruokavaliomerkinnät ovat yhtenäiset. Asiakkaat löytävät tarvitsevansa tiedon ja tämä lisää luottamusta palveluumme. Voimme viestiä palvelun kautta myös esimerkiksi ruoan alkuperästä.

Lisätietoja ruokapalvelusuunnittelija Merja Saarinen 020 615 7984 merja.saarinen@kouvola.fi

Sivun alkuun