Pioneeripuiston asuntomessualueen päällystetyöt alkavat viikolla 19

Päällystetyöt alkavat asuntomessualueen katujen pohjaus- ja tasauskerrosten rakentamisella, jonka jälkeen noin viikon viiveellä aloitetaan varsinaiset asfaltoinnit. Päällystyksellä edetään kohti Pioneeritietä, Hakuntietä, Museotietä ja Väinö Vainiontietä.

Päällystetöitä tehdään pääsääntöisesti ilta- ja yöaikaan. Katujen päällystykset valmistuvat kesäkuun puoleen väliin mennessä ja asuntomessuja palvelevien alueiden päällystykset valmistuvat kokonaisuudessaan heinäkuun alkuun mennessä.

Päällystykset tulee toteuttamaan NCC Industry Oy.

Päällystykset toteutetaan siten, että alueen ajoneuvo- ja kevytliikenne yhteydet ovat toiminnassa koko päällystämisen ajan. Tarvittaessa urakoitsija järjestää kiertotiet ja –reitit opastuksineen.

Päällystetyöt tapahtuvat vilkkaalla asuinalueella, jossa on runsaasti ajoneuvoliikennettä ja kevytliikennettä.

Rakennuttaja Kouvolan kaupunki pyytää alueen kadunkäyttäjiä ja kevyen liikenteen kulkijoita varovaisuuteen kulkiessaan alueella.

Päällystetöiden ja asuntomessukohteiden rakentamisen lisäksi alueella rakennetaan vilkkaasti viher- ja puistoalueita, kevyenliikenteen väyliä ja leikkipuistoa välineistöineen, viimeistellään Väinö Vainiontien rakennekerrosten uusinta- urakkaa sekä museoidaan Pioneerin siltaa.

Lisätietoja rakennushankkeesta antavat:

Kouvolan kaupunki, Yhdyskuntatekniikka
Rakennuttajapäällikkö Antti Nyberg
p. 020 615 7728
antti.nyberg@kouvola.fi

Sivun alkuun