Perheneuvolan uusi palvelunumero otetaan käyttöön 15.10.2020

Kymsoten perheneuvolan uusi palvelunumero otetaan käyttöön torstaina 15.10.2020. Perheneuvolan uusi puhelinnumero on 05 220 6100. Perheneuvolan kaikille avoin puhelinneuvonta palvelee arkisin kello 9-14.

Kaikki Kymsoten perheneuvolaan saapuvat puhelut ohjataan tähän numeroon. Aiemmin käytössä on ollut kolme palvelunumeroa. Työntekijöiden henkilökohtaiset numerot säilyvät entisellään.

Perheneuvolaan voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä, jos on huolta perheestä tai perheenjäsenestä. Perheneuvola antaa ohjausta ja tukea sekä tutkimusta ja hoitoa lasten kasvatukseen ja perhe-elämään liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. 

Puhelinnumeroiden muutos on tehty perheneuvolatyöskentelyn yhtenäistämiseksi Kymsoten alueella sekä Kymsoten linjausten mukaisesti selkeyttämään ja helpottamaan kymenlaaksolaisten pääsyä palveluun.

Perheneuvolan toimipisteet sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa. Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa perheneuvolat ovat auki ja vastaanottotoiminta jatkuu. Asiakkaille ja työntekijöille pyritään varmistamaan turvalliset tavat jatkaa työskentelyä. Asiakkaille tarjotaan mahdollisuuksien mukaan kasvokkain tapaamisen sijaan ja ohella myös etäyhteyttä, kuten puhelin- tai videovastaanottoa. Tapaamisten turvallisesta toteuttamisesta neuvotellaan aina asiakkaan kanssa.

Sivun alkuun