Muutoksia Tekniikka- ja ympäristötalon asiakaspalveluun 5.5.2020 alkaen

Asuminen ja ympäristö –toimialan asiakkaita palvellaan normaalisti sähköpostitse ja puhelimitse sekä tarvittaessa myös Skype ja Teams -kokousvälineiden avulla. Toimiala palvelee etänä asiakkaita läpi kesän, ja vuoden alussa suunniteltua kolmen viikon katkosta lupien käsittelyssä ei ole.

Tekniikka- ja ympäristötalo

Tekniikka- ja ympäristötalon ulko-ovet ovat lukittuina 5.5.2020 alkaen toistaiseksi, ja koronavirustilanteen vuoksi annettujen määräysten mukaisesti Tekniikka- ja ympäristötalon henkilöstö työskentelee pääasiassa etätöissä. Henkilökohtaisia kontakteja vältetään, joten myös asiakaspalvelua annetaan mahdollisimman paljon sähköpostitse ja puhelimitse sekä tarvittaessa myös Skype ja Teams -kokousvälineiden avulla.  

Henkilöstö palvelee asiakkaita tarvittaessa ajanvarauksella. Ajanvaraus tehdään ottamalla yhteyttä kyseiseen viranhaltijaan.  

Nähtävillä olevat kaavat ja suunnitelmat verkkosivuilla 

5.5.2020 alkaen nähtäville tulevat kaava-asiat ja yleisten alueiden suunnitelmat asetetaan nähtäville verkkosivuille www.kouvola.fi/suunnitelmat. Kuulutukset julkaistaan lisäksi ilmoitukset ja kuulutukset –osiossa. 

Lupahakemukset ensisijaisesti sähköisesti 

Lupahakemukset toivotaan jätettävän ensisijaisesti sähköisen asiointipalvelun kautta. Jos hakemus tehdään paperisena, on Tekniikka- ja ympäristötalon E-oven yhteydessä postilaatikko, johon hakemuksen voi tarvittaessa jättää. 

Lupapalvelu on avoinna läpi kesän, ja lupia käsitellään edellisten kesien tapaan myös heinäkuussa.  

Kaupungin sähköiset palvelut 

Kaupunki tarjoaa monia palveluita sähköisesti. Palveluihin pääsee internet-yhteydellä varustetun tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta. Lista Kouvolan kaupungin sähköisistä palveluista sekä muista kuntalaisten hyvinvointiin liittyvistä e-palveluista löytyy osoitteesta www.kouvola.fi/easiointi

Lisätietoja 

www.kouvola.fi/yhteystiedot 

puhelinvaihde p. 020 61511 

Tekninen johtaja Hannu Tylli, p. 020 615 8570, hannu.tylli(a)kouvola.fi

Sivun alkuun