Muutoksia asiakaspalvelussa Tekniikka- ja ympäristötalolla 1.4. alkaen

Tekniikka- ja ympäristötalolla asiakaspalvelua annetaan puhelimitse, sähköpostitse ja ajanvarauksella. Uudet, nähtäville tulevat kaava-asiat ja yleisten alueiden suunnitelmat asetetaan jatkossa nähtäville vain verkkosivuille.

Tekniikka- ja ympäristötalo

Koronavirustilanteen vuoksi annettujen ohjeiden ja määräysten mukaisesti Tekniikka- ja ympäristötalon henkilöstö työskentelee pääasiassa etätöissä. Henkilökohtaisia asiakaskontakteja vältetään, joten asiakaspalvelua annetaan mahdollisimman paljon sähköpostitse ja puhelimitse sekä tarvittaessa myös Skype ja Teams -kokousvälineiden avulla. Käyntiasiointina palvelua järjestetään vain ajanvarauksella.

Nähtävillä olevat kaavat ja suunnitelmat

Tekniikka- ja ympäristötalon E-oven porrashuoneessa on kansio ajankohtaisista, tällä hetkellä nähtävillä olevista materiaaleista paperiversioina mm. asema- ja yleiskaavat sekä katusuunnitelmat. Uudet, nähtäville tulevat kaava-asiat ja yleisten alueiden suunnitelmat asetetaan jatkossa nähtäville vain verkkosivuille www.kouvola.fi/suunnitelmat. Kuulutukset julkaistaan lisäksi Ilmoitukset ja kuulutukset –osiossa.

Lupahakemukset ja muu kirjeposti postilaatikkoon

E-oven porrashuoneeseen on asennettu postilaatikko, johon asiakas voi jättää esim. paperihakemukset. Hakemukset toivotaan jätettävän kuitenkin ensisijaisesti sähköisinä hakemuksina.

Kaupungin sähköiset palvelut

Kaupunki tarjoaa monia palveluita sähköisesti. Palveluihin pääsee internet-yhteydellä varustetun tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta. Lista Kouvolan kaupungin sähköisistä palveluista sekä muista kuntalaisten hyvinvointiin liittyvistä e-palveluista löytyy osoitteesta www.kouvola.fi/easiointi.

Lisätietoja

www.kouvola.fi/yhteystiedot

puhelinvaihde p. 020 61511

Tekninen johtaja Hannu Tylli, p. 0206158570, hannu.tylli@kouvola.fi