Miten sinä voit? Vastaa hyvinvointikyselyyn

Syksyn lehtiä 123

Millainen on ollut hyvinvointisi kuluneen vuoden aikana? Mitä myönteistä tai kielteistä korona on tuonut elämääsi? Kouvolan kaupunki haluaa vahvistaa asukkaidensa hyvinvointia ja kuulla kuntalaisten kokemuksia omasta hyvinvoinnista. Kaiken ikäisille asukkaille avoin hyvinvointikysely on auki 16.11.-29.11.2020 kaupungin verkkosivuilla.

Kaupunki seuraa asukkaiden hyvinvoinnin kokemista vuosittain kyselyllä, jolla on vaihtuva teema. Tänä vuonna peruskysymysten lisäksi kysytään korona-ajan vaikutuksesta hyvinvointiin. 

Kaikille avoin kysely on avoinna osoitteessa www.kouvola.fi/kyselyt 16.11.-29.11.2020 välisen ajan. Kyselyyn voi vastata myös täyttämällä paperilomakkeen kirjastoissa, uimahalleissa, Porukkatalolla ja monikulttuurikeskus Saagassa. 

Kyselyllä kootaan tietoa kaupungin eri alueilta väestöryhmittäin. Vastauksia käytetään suunniteltaessa uusia ja kehitettäessä nykyisiä asukkaiden hyvinvointiin liittyviä palveluita. Tulokset esitetään vuosittaisessa Hyvinvointikertomuksessa, jossa kerrotaan kuntalaisten hyvinvoinnin tilasta. Tietojen pohjalta valitaan painopistealueet, joihin Kouvolan kaupunki kohdistaa terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen toimia. Kyselyn yhteenvetoraporttiin voi tutustua myös kyselyn verkkosivulla. 

Lisätietoja: Tarja Alamattila, hyvinvointikoordinaattori, tarja.alamattila@kouvola.fi, 020 615 7483 

Sivun alkuun