Kulttuurista virkistystä kesään – Esiintyjähaku kesän tapahtumasarjaan käynnissä

Ihmisiä kuuntelemassa musiikkiesitystä Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä

Kulttuurista virkistystä kesään on kesätapahtumien sarja kouvolalaisille ikäihmisille sekä koko perheelle. Tapahtumasarjaan on käynnistynyt avoin haku esiintyjille, jotka voivat tarjota esimerkiksi musiikkia, laulua ja tanssia.

Esiintyjäksi voi hakea lomakkeella (Webropol) kevään ajan, viimeistään 15.5.2022 mennessä.

Vuorovaikutteiset, yleisölle avoimet, maksuttomat kesän kulttuuritilaisuudet järjestetään Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon ulkonäyttämöillä kesä- ja elokuussa. Tilaisuudet toteutetaan esiintyjien kanssa ennalta sovittuina päivinä ja kellonaikoina, kulttuuritalojen aukioloaikoina. Tilaisuudet järjestetään viranomaisten ajantasaisen koronaohjeistuksen mukaisesti.

Galleriatilat Kuusankoskitalossa sekä Poikilo-museon näyttelyt Kouvolatalossa ovat samalla kertaa yleisön koettavissa. Myös Cafe Juhla palvelee molemmilla kulttuuritaloilla.

Tapahtuman tarkempi ohjelma ja aikataulu rakentuvat kevään aikana. Jos olet kiinnostunut tuottamaan ohjelmaa, olethan yhteydessä mahdollisimman pian. Esiintymistilat ovat käytettävissä ilmaiseksi ja esiintyjille on luvassa pieni korvaus.

Lisätietoja:

Kulttuurista virkistystä kesään -tapahtumaan esiintyjäksi (Webropol lomakelinkki)

kulttuurikasvatuskoordinaattori Jaana Vuorio-Palmumaa, p. 020 615 8591, jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi

Sivun alkuun