Kouvolan ympäristöterveydenhuollolle kiitosta laatutyöstä

Kouvolan kaupungin terveysvalvonta ja eläinlääkintähuolto ovat olleet mukana ympäristöterveydenhuollon valtakunnallisessa LaatuNet laadunhallintajärjestelmässä vuodesta 2019 alkaen. LaatuNet on myöntänyt Kouvolan ympäristöterveydenhuollolle kunniamaininnan yksikön tekemästä aktiivisesta laatutyöstä viime vuoden osalta.

Ryhmä poseeraa kameralle talvisessa maisemassa. Viisi naista ja yksi mies.
Kuvassa osa terveysvalvonnan tiimistä

Perusteluiden mukaan yksikössä laadunhallintaa on kehitetty suurin harppauksin eteenpäin ja laatutyötä on jalkautettu onnistuneesti koko yksikköön.

Erityisesti yksikköä kehuttiin sen poikkeamien kirjaamisesta ja niiden käsittelystä. Toimiva poikkeamahallinta on keskeistä laatutyössä. Hyvin toimiva laadunhallinta tuo takaisin siihen uhratun panostuksen tyytyväisempinä asiakkaina, työntekijöinä ja tehokkaampana toimintana. Pyrimme siihen, että virheitä ei toisteta, vaan niistä opitaan. Laatutyötä tehdään hyvässä hengessä, koko yksikön voimin.

Ympäristöterveydenhuollossa otettiin kunniamaininta vastaan hyvin ilahtuneina ja myös hieman yllättyneinä. Kunniamaininta kannustaa jatkamaan ja kehittämään laatutyötä.  

Lisätietoja:

ympäristöterveyspäällikkö Veera Varo

puh. 020 615 7914, veera.varo(at)kouvola.fi

Sivun alkuun