Koululaisten ruokapakettien jakeluun avataan uusia jakelupisteitä

ruokapakettien jakelu korona

Koululaisten ruokapakettien jakelun piiriin otetaan mukaan uusia oppilaita 20.4. alkaen ja tarjolle on tulossa myös gluteeniton sekä kasvisvaihtoehto. Uusina jakelupisteinä maanantaina 20.4. aloittavat Inkeroisten yhteiskoulu, Naukion yhtenäiskoulu ja Kaunisnurmen koulu. Yhteensä ruoka-annoksia on ilmoitettu haettavan noin 3300.

Ruokajakelu koulujen etäopetuksessa oleville oppilaille toimii 20.4. alkaen seuraavista toimipaikoista:
Elimäen yhtenäiskoulu Vanhamaantie 26
Eskolanmäen koulu Tasankotie 8
Inkeroisten yhteiskoulu Yhteiskouluntie 6
Kaipiaisten koulu Kujastentie 1
Kaunisnurmen koulu Pajaraitti 10
Kouvolan keskuskeittiö Lehtomäenkatu 2
Keskustan koulu Mäenpääntie 23
Naukion yhtenäiskoulu Uimahallintie 1
Saviniemen koulu Kaarlontie 2
Valkealan yläkoulu Kustaa III tie 12

Maanantaisin jakelussa ovat maanantain ja tiistain annokset ja keskiviikkoisin loppuviikon annokset. Ruokajakelu toimii 13.5.2020 asti.
Ruoka-annos on suurimmalle osalle oppilaista samanlainen, mutta pystymme tarjoamaan gluteenittoman sekä kasvisvaihtoehdon 20.4.2020 alkaen. Annokset ovat pääsääntöisesti laktoosittomia.


Jaettavana oleva annospaketti sisältää lounaan jäähdytettynä, tuoresalaatin / tuorelisäkkeen. Päivittäisiin annoksiin sisältyvä maito, näkkileipä ja levite jaetaan kerran viikossa tai harvemmin. Pakkauksen mukana on tuoteseloste.


Noudettaessa ruoka-annoksia jakelupaikoista, on noudatettava yleisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia koronaan liittyen. Olisi suotavaa, että perheet tekisivät yhteistyötä ruoka-annosten hakemisessa huomioiden kuitenkin pandemiatilanne.

Lisätietoja:
kehittämisvastaava Maija Saksa, puh. 020 615 8249, maija.saksa((at)kouvola.fi

Sivun alkuun