Koronaviruksen vaikutukset kaupungin liikuntapalveluihin Kouvolassa

Kouvolan kaupungin liikuntapalveluiden kaikki liikuntatilat suljetaan keskiviikosta 18.3.2020 alkaen 13.4.2020 asti. Eduskunta käsittelee valmiuslain tänään tiistaina 17.3. Kouvolan kaupunki varautuu toiminnassaan siihen, että osa valmiuslain toisen osan säännöksistä tulee voimaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kaupunki valmistelee monien palveluidensa sulkemista tai uudelleenjärjestämistä 18. maaliskuuta alkaen. Palvelut tullaan sulkemaan 13. huhtikuuta asti. Tämän jälkeen sulun jatkamistarvetta tarkastellaan koronavirustilanteen mukaisesti ja palvelukohtaisesti.

Liikuntapalveluiden kevätkauden liikuntaryhmät perutaan ja liikuntaneuvonta keskeytetään 13.4. asti

Kaikki Kouvolan kaupungin liikuntapalvelujen kevätkauden liikuntaryhmät, yleisövuorot ja tapahtumat perutaan. Tämä koskee myös vertaisohjattuja ikääntyneiden liikuntaryhmiä. Liikuntaneuvonta keskeytetään 13.4.2020 asti. Ryhmien peruutuksista mahdollisesti aiheutuvien maksujen korvauksista tiedotamme myöhemmin.

Varattujen vakiovuorojen ja muiden tilavuorojen peruminen

Kun liikuntatilat suljetaan liikuntapalveluiden toimesta aikavälillä 18.3.-13.4.2020, vuorot perutaan automaattisesti. Avaimien ja tägien palauttaminen voidaan siirtää myöhemmäksi. Kaikki muut perumiset tehdään kirjallisesti osoitteeseen liikunta@kouvola.fi

Kakki yhteydenotot pydetään puhelimitse tai sähköpostilla!

Kouvolassa hyvät mahdollisuudet ulkoliikuntaan

Vaikka kaupungin liikuntatilat suljetaan, liikuntapalveluissa halutaan rohkaista kuntalaisia huolehtimaan kunnostaan. Liikunta pitää yllä myös hyvää mielialaa.
– Kouvolassa on hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet omatoimiseen ulkoliikkumiseen, vaikka liikuntapaikat ovat kiinni, toteaa liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen.

Nyt on oiva mahdollisuus hyödyntää kuntoratoja sekä tutustua pyöräilyreitteihin ja Kouvolan upeisiin luontopolkuihin. Tutustu luontopolkuihin osoitteessa kouvolanluonto.fi.

Lisätietoja

Liikunta- ja kulttuurijohtaja Vesa Toikka
puh. 020 615 3831, vesa.toikka@kouvola.fi

Liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen
puh. 020 615 8228, teemu.makipaakkanen@kouvola.fi

Sivun alkuun