Kimolan kanavalle etsitään kioskiyrittäjää uudella hakumenettelyllä

Viistosti otettu ilmakuva Kimolan kanavan sulusta ja parkkipaikasta.

Kahvila-kioskiyrittäjän haku Kimolan kanavalla on käynnistynyt uudelleen. Kaupunki etsii nyt yrittäjää lyhyellä sopimuksella ilman velvoitetta kiinteästä rakennuksesta. Hakuaika on 26.2. – 18.3.2021.

Kaikille avoimen haun tavoitteena on tarjota viime elokuussa avatun Kimolan kanavan sulun alueella kioskipalveluja kanavan sekä läheisen luontopolun käyttäjille ja muille matkailijoille.  

Valitun yrittäjän on mahdollista tuoda rakennelma tai myyntivaunu sulun yläpuoliselle parkkialueelle. 

Koronan takia yritykset ovat varovaisia investoimaan, joten toisin kuin aiemmin, kaupunki etsii nyt yrittäjää lyhyellä yhden vuoden ja kahden optiovuoden mittaisella sopimuksella ilman velvoitetta kiinteästä rakennuksesta. 

Vuoden vaihteessa kaupunki etsi yrittäjää avoimella tontinluovutuskilpailulla. Valittu yritys perui kuitenkin suunnitelmansa henkilökohtaisista syistä. 

Yrittäjän valinta pisteytyksen perusteella 

Kilpailun hakuaika on 26.2. – 18.3.2021. Osallistujat esittävät hakuajan päättymiseen mennessä suunnitelman, jonka perusteella kaupunki valitsee yrittäjän pisteytyksen perusteella. Kioskipaikka vuokrataan ajalle 15.4.-30.9.2021. Alueen vuokra on 200 € vuokrakaudelta. 

Vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava viimeistään 18.3.2021 klo 12.00 sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@kouvola.fi. Viesti on otsikoitava ” Kimolan kanavan kioskipaikka”.  

Kilpailuehdotuksen tulee sisältää konseptiesitys paikalle tuotavasta rakennelmasta tai vaunusta, osallistujan referenssit vastaavasta liiketoiminnasta sekä osallistujan yhteystiedot. 

Lisätietoa hausta ja hakuasiakirjat löytyvät kaupungin verkkosivuilta www.kouvola.fi/kimolankanava.  

Haun järjestämisestä vastaa Kouvolan kaupungin Asuminen ja ympäristö -toimialaan kuuluva Maaomaisuuden hallinta –palvelu. 

Veneilykausi käynnistyy toukokuussa 

Kioski-kahvilapalveluiden kehittämisen lisäksi kaupunki parantaa jalankulkijoiden liikenneturvallisuutta ja opastusta kanava-alueella tulevalle veneilykaudelle. Uusi veneilykausi käynnistyy toukokuun alussa. 

Lisätietoja

kaupungingeodeetti Sami Suoknuuti, etunimi.sukunimi@kouvola.fi, puh. 020 615 5436  

www.kouvola.fi/kimolankanava