Käyrälammen uimarannan uusi uimavalvonta- ja huoltorakennus valmistuu elokuun alussa

Käyrälammen uimarannan käyttäjille on rakenteilla uudet pukusuoja-, suihku ja wc tilat. Samaan rakennukseen tulevat myös uimavalvojien toimitilat, info- ja varastotilat sekä erillinen liikuntaes-teisten wc-tila, jossa myös vaipanvaihtotaso.

Käyrälammen uimarantaan rakennetaan uusi uimavalvonta- ja huoltorakennus. Huoltorakennuksen on tarkoitus valmistua elokuun alussa. Rakennustyöt ovat alkaneet vauhdilla ja alustavan suunnitelman mukaan rakennus nostetaan paikoilleen ensi viikon keskiviikkona. Tämän jälkeen tehdään vielä viimeistelytöitä niin rakennuksen ympärillä kuin sisätiloissa. Sähkö- ja vesiliitännät hoidetaan myös pikaisesti.

Käyrälammen uusi uimavalvonta- ja huoltorakennus sijoittuu vanhan puretun pukuhuonerakennelman tilalle.

Työmaan huoltoliikenne ja rajaukset toteutetaan siten, että uimarannan käyttö ja ranta-alueen kulkuyhteydet ovat mahdollisia. Uimarannan alueella on tällä hetkellä tilapäiset pukusuojapalvelut.

Saman katon alle tulevat uimarannan käyttäjien pukusuoja-, suihku- ja wc-tilat, uimavalvojien toimitilat, info- ja varastotilat sekä erillinen liikuntaesteisten wc-tila, jossa myös vaipanvaihtotaso.

Lisätietoja:
Liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen
p. 020 615 8228
teemu.makipaakkanen(at)kouvola.fi

Sivun alkuun