Kaupunki luovuttaa käytettyjä leikkivälineitä

Käytöstä poistettu mopojousikiikku

Kouvolan kaupunki luovuttaa käytöstä poistettuja leikkivälineitä yksityiskäyttöön. Jousikiikkujen, liukumäkien, keinujen, kiipeilytelineiden ja tasapainopuomien uudet omistajat arvotaan kiinnostuneiden joukosta.

Luovutettavia leikkivälineitä on yhteensä 29. Joukossa on erilaisia jousikiikkuja, liukumäkiä, keinuja, kiipeilytelineitä ja tasapainopuomi.

Leikkivälineet arvotaan kiinnostuneiden kesken

Kiinnostuksen voi ilmoittaa tämän viikon aikana eli 8.11.2020 mennessä valitsemalla kolme mieluisinta sähköisellä lomakkeella esitellyistä välineistä. Leikkivälineet arvotaan kiinnostuneiden kesken. Arvonnassa voittaneisiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Yhteydenoton jälkeen leikkivälineet luovutetaan 16.-20.11.2020 klo 7-15 välisenä aikana Kuusankosken Varikolla, Uimahallintie 2. Hakematta jätetyt leikkivälineet jaetaan seuraaville kiinnostuneille.

Leikkivälineet luovutetaan käytöstä poistettuna romutavarana siinä kunnossa kun ne ovat. Kaupungilla ei ole virhe- tai muuta vastuuta luovutuksen kohteesta, sen turvallisuudesta tai muista ominaisuuksista.

Hakiessaan leikkivälineen luovutuksen saaja allekirjoittaa luovutustodistuksen, jossa hän vakuuttaa tarkastaneensa luovutettavan esineen huolellisesti sekä sitoutuu olemaan esittämättä luovuttajalle luovutuksen kohteeseen liittyviä vaatimuksia.

Leikkivälineet luovutetaan vain yksityiskäyttöön, ei jälleenmyyntiin.

Lisätietoja

puistomestari Minna Vanhala, puh. 020 615 7119, minna.vanhala(at)kouvola.fi

Sivun alkuun