Kaupungintalon uudet asiakaspalvelutilat katutasossa

Uusissa tiloissa asiakaspalvelu on keskitetty helposti saavutettavaksi katutasoon. Uutta ovat erilliset asiakastilat, joihin työntekijä voi sopia tapaamisen asiakkaan kanssa. Myös Tekniikan ja ympäristön toimialan palvelut pääosin ovat nyt kaupungintalolla.

Kaupungintalon infon uudet, vaaleat, remontoidut tilat. Infotiskin takana työskentelee vaaleahiuksinen nainen.

Kaupungintalon info muutti katutasoon

Kaupungintalon info on muuttanut helposti saavutettavasti katutasoon, jonne on esteetön kulku kaupungintalon portaiden viereisestä G-ovesta. Info on avoinna arkisin klo 7.45–15.00.

Uudet asiakastapaamistilat auki

Asiakkaita palvellaan jatkossa uusissa asiakastapaamistiloissa, joihin työntekijä voi sopia tapaamisajan asiakkaan kanssa. Myös uudet kokoustilat on rakennettu samaan kerrokseen. Tiloihin kuljetaan esteettömästi katutason G-ovesta.

Tekniikan ja ympäristön palvelut kaupungintalolla

Tekniikan ja ympäristön toimialan palvelut siirtyivät kesän aikana Kuusankoskelta kaupungintalolle. Kaupungintalossa sijaitsevat yksiköt ovat

  • kaupunkiympäristön suunnittelu (kaavoitus ja yhdyskuntatekniikan suunnittelu),
  • maaomaisuus (tontit, kiinteistöt),
  • rakennusvalvonta,
  • ympäristöpalvelut (ympäristönsuojelu, terveysvalvonta),
  • yhdyskuntatekniikka (rakennuttaminen, yleisten alueiden hallinta sekä alueellinen jätehuolto.
  • kiinteistöpalvelut (kiinteistönhoitopalvelut, puhtauspalvelut, ruokapalvelut),

Kaupungin paikkatiedosta ja kartoista vastaava paikkatietoyksikkö, metsäyksikkö sekä kunnossapidon asiantuntijat muuttivat Kuusankoskelta Marjoniemen toimipisteeseen osoitteeseen Savonkatu 16. Tiloissa toimivat jo entuudestaan puhtaus- ja kiinteistönhoitopalvelujen esimiehet, kiinteistönhoidon sekä liikenne- ja viheralueiden kunnossapidosta vastaava henkilöstö sekä kaupungin varikkopalvelut.

Sähköiset palvelut

Suosittelemme käyttämään kaupungin sähköisiä palveluita asiointiin myös koronaturvallisuuden näkökulmasta. Kaupungin sähköiset palvelut löytyvät kootusti verkkosivulta www.kouvola.fi/easiointi.

Lisätietoa

Hallintojohtaja Katja Tommiska, puh. 020 615 8651, katja.tommiska@kouvola.fi

Kiinteistöpäällikkö Arto Kuitikka, puh. 020 615 7122, arto.kuitikka@kouvola.fi