Kaupungin palvelut mukana Kouvolan turvallisuus ja Viranomaiset Manskilla -tapahtumassa 

Monen alan asiantuntijat, energianeuvojasta kirjastovirkailijaan, ovat kaupungin osastolla valmiina vastaamaan kuntalaisten kysymyksiin. Myös lapsille on ohjelmaa: turvallisuuspolku, jossa voi passiin kerätä leimoja mm. poliisiautosta ja panssarivaunusta.

Kouvolan turvallisuus ja viranomaiset Manskilla logokuva

Kouvolan Turvallisuus ja Viranomaiset Manskilla on ulkoilmatapahtuma, joka tuo katukuvaan turvallisuusviranomaiset, kalustot ja toimintanäytökset. Tapahtuma esittelee Puolustusvoimien kalustoa sekä eri viranomaisia ja järjestöjä aina sieltä poliisista ja pelastuslaitoksesta erilaisiin tukipalveluihin. 

Tapahtuma järjestetään Kävelykatu Manskilla torstaina 1.9.2022 klo 9-15

Kouvolan kaupunki on mukana tapahtumassa esittelemässä toimialojensa palveluja laajasti.  

Kaupungin yhteisosastolla esittäytyvät mm. kirjasto, kansalaisopisto, nuorisopalvelut, henkilöstöpalvelut, Maahanmuuttajien ohjaus- ja neuvontapiste Moona, ehkäisevä päihdetyö sekä viestintä ja VisitKouvola.  

Mukana tapahtumassa on asiantuntijoita myös ympäristöpalveluista, rakennusvalvonnasta sekä kaavoituksesta. Kymen jätelautakunta neuvoo mm. kompostointi-ilmoitusten teossa ja energianeuvojalta saa tapahtumassa parhaat energiansäästövinkit. 

Lapsille turvallisuuspolku 

Lapsille on tarjolla turvallisuuspolku. Kaupungin osastolta voi noutaa passin, johon haetaan leimat mm.  poliisiautolta, paloautolta ja panssarivaunulta. Kun viisi eri leimaa on kerätty ja passi on palautettu kaupungin osastolle, saa palkinnon! 

Sivun alkuun