Joukkoliikenteen talviaikatauluvihot jakoon viikon 31 aikana

Kouvolan joukkoliikenne Koutsi siirtyy jälleen talviaikatauluihin perusopetuksen jatkuessa 9.8.2023

Talven bussiaikataulut ovat valmistuneet ja vihkoja on jo jaossa Waltti-asiakaspalvelupisteessä osoitteessa Torikatu 2 sekä Kaupungintalon infopisteessä. Viikon 31 aikana vihot saadaan jakoon myös kaupungin toimipisteisiin (kirjastot, Kouvola-talo, Kuusankoski-talo, nuorten työpajat ja Porukkatalo) sekä busseihin.

Talven 2023-2024 bussiaikataulu eroaa melko vähän viime talven vastaavasta. Uutuutena joukkoliikenne tavoittaa jatkossa myös Lautaron alueen, kun linjan 51 reitti siirtyy ajamaan Lautarontietä pitkin. Linja 8 mahdollistaa tulevalla aikataulukaudella aikaisempaa aiemman yhteyden Sippolasta Utin kautta Matkakeskukselle. Myös palvelulinjojen reitteihin on tehty muutamia parannuksia.

Reittiopas osoitteessa https://kouvola.digitransit.fi/ antaa aina ajantasaisen tiedon Koutsin aikatauluista. Reittioppaasta voi kätevästi tarkistaa myös mahdolliset liikennehäiriöt ja poikkeusreitit. Talviaikataulu on saatavissa myös pdf-muodossa osoitteesta https://www.kouvola.fi/wp-content/uploads/2023/07/kouvola_talvi_2023-24_netti.pdf. Koutsin verkkosivujen aikataulut-osioon talven aikataulut tullaan päivittämään aikataulukauden vaihtumisen jälkeen.

Lisätietoja: https://www.kouvola.fi/asuminen-ja-ymparisto/kadut-ja-liikenne/joukkoliikenne/asiakaspalvelu-ja-yhteystiedot/

Sivun alkuun