Inkeroisten siltakorjaukset alkavat 

Kouvolan kaupunki korjaa kaksi siltaa Inkeroisten keskustassa tänä vuonna. Metsäkulmankaaren risteyssillan ja Jokisillan korjausurakka Päätiellä alkaa 22.4.2024.

Työt alkavat Metsäkulmankaaren risteyssillalla kansirakenteiden ja reunapalkkien uusimisella. Kesän aikana työt etenevät sillan alapuolelle pilareiden ja sillan laakereiden kunnostamiseen. Samaan aikaan uusitaan Jokisillan reunapalkit kaiteineen.  

Liikennejärjestelyt muuttuvat Päätiellä välillä Inkeroistentie – Yhteiskouluntie. Kevyenliikenteenväylä ei ole käytettävissä Päätien idänpuoleisella osalla välillä Inkeroistentie – Jokisillan Inkeroisten puoleinen osa. Metsäkulmankaaren sillan yläpuolinen ajoneuvo- ja kevytliikenne, sekä Päätieltä Metsäkulmankaarelle johtavan portaikon käyttö katkaistaan urakan ajaksi.  

Liikenne hoidetaan alueella tilapäis- ja kiertotiejärjestelyillä. Metsäkulmankaaren sillan alapuolista ajoneuvoliikennettä tullaan ohjaamaan liikennevaloilla liikenteen siirtyessä käyttämään yhtä ajorataa.  

Työt ovat alkaneet alueella liikennejärjestelyiden muutostöillä. Urakka käynnistyy 22.4.2024 ja valmistuu syyskuun alkupuolella 2024. Työvaiheista voi aiheutua melu- ja tärinähaittaa. 

Kahden sillan korjaaminen tulee maksamaan noin 575 000 euroa. Urakan toteuttaa GRK Suomi Oy. 

Lisätietoa: 

Rakennuttajainsinööri Petteri Multanen, puh 020 615 9179, etunimi.sukunimi@kouvola.fi 

Sivun alkuun