Haku koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2024–2025

Aamu- ja iltapäivätoiminta on suunnattu joustavan esi- ja alkuopetuksen 1. ja 2. luokan sekä erityisen tuen piirissä oleville. Hakua aamu- ja iltapäivätoimintapaikkojen on jatkettu 28.1.2024 asti.

Aamu- ja iltapäiväkerhossa muun muassa leikitään, pelataan, luetaan ja tehdään tarvittaessa läksyjä yhdessä ohjaajan kanssa. Tavoitteena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä sekä edistää hyvinvointia ja osallisuutta. Virikkeellisen, ohjatun ja turvallisen toiminnan lisäksi lapset saavat iltapäivän aikana myös välipalan.

Lukuvuonna 2024–2025 iltapäivätoimintaa tarjotaan Kouvolassa 22 koululla maanantaista perjantaihin. Osa kouluista tarjoaa myös mahdollisuutta osallistua aamupäivätoimintaan ennen koulun alkua. Tulevan lukuvuoden ryhmät muodostetaan kysynnän mukaan hakuaikana tulleiden hakemusten pohjalta.

Haku 28.1. mennessä

Haku tehdään ensisijaisesti sähköisesti Wilman selainversion kautta viimeistään 28.1.2024. Hakemus löytyy Wilman Hakemukset ja päätökset -valikosta. Tee uusi hakemus klikkaamalla lomakesymbolia.

Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi tehdä kouluilta, iltapäivätoimintapaikoista sekä kaupungin verkkosivuilta saatavalla paperihakemuksella, joka tulee palauttaa Kouvolan kaupungintalolle viimeistään 26.1.2024.

Kaupungin omien iltapäiväryhmien lisäksi kaupunki koordinoi myös muiden palveluntuottajien kuten Kouvolan Seurakunnan järjestämää toimintaa.

Lisätietoja:

Aamu- ja iltapäivätoiminnan esite 2024 (kouvola.fi)

Aamu- ja iltapäivätoiminnan verkkosivut (kouvola.fi)

Wilman selainversio

hallintosihteeri Susanna Seppälä p. 020 615 5226

Sivun alkuun