Earth Hour 28.3.2020 on maailman suurin kynttiläillallinen

Kouvolan kaupunki osallistuu Earth Hour -ilmastotapahtumaan 28.3.2020. Earth Hourin kynttiläillallisteema sopii tähän hetkeen hyvin. Ole mukana!

Earth Hour -tapahtumaan voivat kaikki osallistua sammuttamalla turhat valot 28. maaliskuuta kello 20.30-21.30. Kouvolan kaupunki osallistuu tapahtumaan sammuttamalla kaupungintalon, Tekniikka- ja ympäristötalon, Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon valot.

Muutkin kaupungin rakennukset voivat osallistua tempaukseen, jos valojen sammuttaminen on toiminnan ja turvallisuuden kannalta mahdollista.

Miljoonat ihmiset ympäri maailman osallistuvat Earth Hour-tapahtumaan. Earth Hour kannustaa tekemään ilmastotekoja omalla ruokalautasellaan joka päivä, sillä ruoka muodostaa noin viidesosan yksittäisen suomalaisen ilmastovaikutuksista – saman verran kuin liikenne.

Kampanja on ”valomerkki” ilmaston puolesta, symbolinen ele, jonka avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille. Earth Hour ei siis ole varsinaisesti sähkön- tai energiansäästötempaus. Earth Hour -tunnin voi jokainen viettää omalla tavallaan, vaikkapa kynttiläillallisen merkeissä. Katso ideoita Earth Hour-sivuilta!

Lue lisää Earth Hour -sivuilta!

Lisätietoja Kouvolan kaupungin osalta:
Timo Martikainen
Ympäristöasiantuntija
puh. 0206156755
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Sivun alkuun