Palvelu: Varhaiskasvatus

Lasten kulttuuriviikoilla sukelletaan sanataiteeseen

42. kertaa järjestettävät Lasten kulttuuriviikot ilahduttavat jälleen 3.-25.2.2024. Tänä vuonna ympäri maakuntaa järjestettävissä tapahtumissa sukelletaan sanataiteeseen ja juhlistetaan lastenkirjailija Kirsi Kunnaksen syntymää 100 vuotta sitten. Monipuolisia taide-elämyksiä perheiden sekä varhaiskasvatuksen ja alakoulujen arkeen tarjotaan Kouvolan lisäksi Haminassa, Kotkassa, Loviisassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä.

Syyslomaviikolla paljon ohjelmaa lomalaisille

Sisäpelivuoroja, maksutonta uintia, yleisöluistelua, lautapelejä, satutuokioita, valotaidetyöpajoja, taidenäyttelyitä, pakohuonepeliä, perheiden yhteisiä ulkoiluhetkiä. Viikolla 43 syyslomaa viettäville lapsiperheille ja koululaisille on tarjolla tekemistä laidasta laitaan.

Kouvolan varhaiskasvatuksen videotervehdys siivitti Suomen kestävän kehityksen toimikunnan 30-vuotisjuhlaa

Kestävän kehityksen tila ja tulevaisuus -tapahtuma järjestettiin Helsingissä 5.10.2023 osana Suomen kestävän kehityksen toimikunnan 30-vuotisjuhlaa. Tapahtuman teemana oli ”Toiveikas tulevaisuus ja tiedepohjaisuus päätöksenteossa”. Kouvolan varhaiskasvatuksen lapset pääsivät kertomaan tilaisuuden alussa esitetyssä videotervehdyksessä, mikä heille on parasta luonnossa.

Kasvatuksen ja opetuksen talousarvio vuodelle 2024 lautakuntakäsittelyyn

Kasvatuksen ja opetuksen palvelu valmistelee talousarviokehystä vuodelle 2024 osana Kouvolan kaupungin talousarviota. Kasvatus- ja opetuslautakunta käsittelee vuoden 2024 talousarvioesitystä kokouksessaan 27.9.2023. Tiukassakin taloustilanteessa Kouvolassa panostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen varmistamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin sen perustana.

Kasvatuksen ja opetuksen palvelut organisoidaan uudelleen

Kasvatuksen ja opetuksen palvelun sisäinen järjestäytyminen muuttuu 1.10.2023 alkaen. Kasvatuksen ja opetuksen lautakunta hyväksyi ehdotuksen kokouksessaan 30.8.2023. Palvelut kuntalaisille säilyvät ennallaan.

Sivun alkuun