Palvelu: Perusopetus

Uudet rehtorit neljään kouluun

Elimäen yhtenäiskoulu sekä Tähteenkadun, Urheilupuiston ja Vahteron koulut saavat uudet rehtorit elokuussa. Virkoihin haku oli avoinna Tähteenkadun ja Elimäen osalta 25.1.-8.2.2024 ja Vahteron ja Urheilupuiston osalta 8.2.-22.2.2024.

3. luokkalaisten ajankohtaiset A2-kielivalinnat

A2-kieliopinnot alkavat 4. luokalla ja kestävät 9. luokkaan asti. Kouvolassa tarjotaan perusopetuksessa A2-kielen vaihtoehtoina saksaa, ranskaa ja venäjää kaksi tuntia viikossa. Vapaaehtoiseen A2-kieliryhmään voi hakea 22.1.-11.2.2024.

Kasvatus- ja opetuslautakunta hyväksyi kolmen koulun sulkemiset

Pilkanmaan, Hirvelän ja Kaipiaisten koulujen oppilaat siirtyvät syyslukukauden alkaessa uusiin tiloihin. Kasvatus- ja opetuslautakunnan torstaina 11.1.2024 tekemän päätöksen mukaan Pilkanmaalta oppilaat siirtyvät pääsääntöisesti Keskustan kouluun, Hirvelästä Naukion yhtenäiskouluun ja Kaipiaisista Utin kouluun.

Koulutapaturmat ja -vakuutukset

Oppilaalla on oikeus turvalliseen kouluympäristöön ja velvollisuus käyttäytyä asiallisesti. Oppilaalla on oma vastuunsa yhteisön jäsenenä. Sekä varhaiskasvatusyksiköissä että kouluissa korostetaan toisen ihmisen loukkaamattomuutta, työn ja työrauhan kunnioittamista sekä sovituista asioista ja tehtävistä huolehtimista.

Syyslomaviikolla paljon ohjelmaa lomalaisille

Sisäpelivuoroja, maksutonta uintia, yleisöluistelua, lautapelejä, satutuokioita, valotaidetyöpajoja, taidenäyttelyitä, pakohuonepeliä, perheiden yhteisiä ulkoiluhetkiä. Viikolla 43 syyslomaa viettäville lapsiperheille ja koululaisille on tarjolla tekemistä laidasta laitaan.

Sivun alkuun