Palvelu: Kulttuuripalvelut

Kulttuurifoorumi kutsuu keskustelemaan Kouvolan kulttuurielämästä

Kulttuurifoorumi on tiistaina 7.5. klo 18–20 järjestettävä avoin tilaisuus kaikille Kouvolan kulttuuritoiminnasta kiinnostuneille. Illan aikana Taideruukilla kuullaan kulttuurin kuntalaiskyselyn tuloksista sekä keskustellaan Kouvolan kulttuuritoiminnasta ja sen tulevaisuudesta.

Kouvolan kirjastot mukana uudessa E-kirjastossa

E-kirjasto tulee käyttöön kaikissa Kouvolan kirjastoissa Kirjan ja ruusun päivänä 23.4.2024. E-kirjasto on kuntien yhteinen palvelu, jota pääsevät käyttämään siihen liittyneiden kuntien asukkaat.

Talvivalkeat kuljettaa yleisön Kymenlaakson juurilta läpi Suomen ja maailman ääriin

Kevät tuo tullessaan perinteisen Talvivalkeat-tapahtumasarjan. Kuusankoskitalon konserteissa matkataan kymenlaaksolaisten artistien mukana musiikin eri tyylilajeissa jazzista ikivihreisiin balladeihin ja rakastetuista elokuvasävelmistä klassisen musiikin helmiin ja tangon tahteihin. Kouvolatalossa yleisöä viihdyttää komediallinen teatteriesitys.

Tehtaanmäen koululla suuri luokkakokous

Aalto Inkeroinen ry järjestää syyskuun lopussa suuren luokkakokouksen ja kutsuu entisiä ja nykyisiä oppilaita ja opettajia Alvar Aallon suunnittelemalle Tehtaanmäen koululle Kouvolan Inkeroisiin. Yli 80 vuotta toiminut koulu on rakkaiden muistojen paikka tuhansille ihmisille. Rakennukselle etsitään uutta käyttötarkoitusta, sillä koulukäyttö on päättymässä 2025. Nyt on syytä järjestää suuri yhteinen entisten ja nykyisten oppilaiden juhla!

Kouvolatalon Taiteiden Yössä taikoja ja temppuja

Klovnit, taikurit, jonglöörit ja sirkuslaiset taikovat Taiteiden Yön Kouvolataloon perjantaina 18. elokuuta. Luvassa on koko perheelle monenmoista ihmeteltävää ja koettavaa: taikurikoulua, taikashowta ja akrobatiaa, teatteria ja taidetta, satubalettia ja sirkusta, musiikkia ja tanssia.

Elovalkeat tarjoaa monta elämystä

Rakastettu kotiseututapahtuma Elovalkeat täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden tapahtuman avajaisia vietetään Orilammen majalla perjantaina 28.7. klo 18.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Sivun alkuun