Palvelu: Kaupunkisuunnittelu

Vuorilaaksontie

Vuorilaaksontien asemakaavamuutoksen (kaava nro 21/014) tavoitteena on mahdollistaa alueen asemakaavan ajanmukaistaminen.

Kulttuurikortteli

Kouvolan kulttuurikorttelin asemakaavamuutoksen (kaava nro 01/040) tavoitteena on mahdollistaa alueen toimitilojen ajanmukaistamisen.

Nurmiranta, osa 2

Kaava sisältää alueella sijaitsevan seurakunnan toimintakeskuksen ja Huikein lenkin luontopolun virkistysalueen.

Kouvolan Urheilupuisto

Kouvolan Urheilupuiston asemakaavamuutoksen (kaavanro 01/041) tavoitteena on mahdollistaa Urheilupuiston kehittäminen nykyaikaisena liikunta- ja virkistysalueena alueen arvot turvaten.

Hiivurin laajennus

Kaavahankkeen tavoitteena on mahdollistaa yritystoiminnan kehittäminen alueella, luoda edellytyksiä uudelle yritystoiminnalle ja mahdollistaa maankäyttöä erilaiset tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Lisäksi tavoitteena…

Aurinkovoimala suunnitteilla Valkealaan

Ilmatar Solar Development Oy hakee Kouvolan kaupungilta suunnittelutarveratkaisua ja rakennuslupaa aurinkovoimalalle, joka sijaitsee Valkealassa, noin 20 kilometriä Kouvolan keskustasta koilliseen. Hanke on nimetty Hatin aurinkovoimahankkeeksi.

Nyt vietetään energiansäästöviikkoa !

Kouvolan kaupunki on jälleen mukana Motivan Astetta alemmas -kampanjassa energiansäästöviikolla 9.-15.10.2023. Kampanja näkyy kuntalaisille kaupungin some-kanavissa. Kaupunki haluaa myös nostaa esiin vastuullisuuden ja avaa uuden Vastuullinen Kouvola -sivuston verkkosivuillaan. Vastuullisuus on kaikkien kouvolalaisten asia.

Sivun alkuun